18 august 2012

Prank Each Other


I tirsdags da jeg kom hjem, så lejligheden sådan her ud. Jeg vidste det godt på forhånd, fordi min underbo fortalte, at det var ham der havde gjort det, for, at drille min kæreste. Og det første jeg sagde, da jeg kom ind i lejligheden var bare, forhelved Carsten din store idiot. Også begyndte jeg, at grine. Det er nu meget hyggeligt. Vi skal have fundet på nogle ting, at gøre i deres lejlighed, men hvad ved vi ikke endnu.

Jeg ved godt, at der er meget stille her på bloggen her for tiden. Hvilke jeg heller ikke er glad for! Men når jeg kommer hjem fra arbejde, skal jeg spise og inden jeg næsten ved af det, så er det tid til, at gå i seng. Når jeg vender mig noget mere til, at arbejde, så har jeg mere overskud, når jeg kommer hjem. Så vil der blive blogget. Jeg har planlagt, at gøre det om torsdagen, når jeg har fri. Men jeg var ikke hjemme i torsdags.

Her i aften er vi blevet inviteret ned og spise ved vores underbo, og i aften skal vi en tur i gaden. Så det bliver en rigtig godt aften. Jeg håber lidt på, at jeg kan få René til, at tage et outfit billede af mig til jer. Fortsat god søndag, søde mennesker!!! Jeg elsker jer.

4 kommentarer:

 1. Hej søde du :)

  Jeg har valgt at tagge dig i en blogleg, der hedder "Nr. 5 & Nr. 5"
  Hvis du har lyst til at være med, så læs mere om det på min blog her:
  http://somethingsammi.blogspot.dk/2012/08/nr-5-og-nr-5.html

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, og jeg vil rigtig gerne være med :o).
   Jeg laver indlægget en af de kommende dage :-)
   Knus til dig <3

   Slet
 2. Hello sweetness <3

  Kan du huske da vi snakkede om at vi skulle hjælpe hinanden igennem vores wreck this journal? Jeg tænkte på om du var frisk på at blive en del af denne blog jeg har oprettet: http://wreckthisjournaldk.blogspot.dk/

  Knus Mette ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Mette! :-)
   Har svaret dig på sms :-).

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon