28 august 2011

Hvorfor?


Jeg har lagt mærke til, at jeg har mistet nogle læser her de sidste par dage. Jeg har været meget usikker på, om jeg ville nævne det herinde. Men jeg har besluttet mig for, at gøre det. Jeg har tænkte lidt over, om det er noget jeg gør forkert? Manglende blogging? Kedelige oplæg? Ja, jeg har simpelhen tænkt alt igennem. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vide om, der er noget der skal laves om her på bloggen. Syntes i der mangler noget? Er der for meget eller for lidt af et eller andet? Hvis i vil hjælpe mig til, at gøre min blog endnu bedre, så ville jeg sætte rigtig meget pris på, at i skrev en kommentar om, hvad i mener :-). Besvare selvfølgelig også anonyme kommentar.

5 kommentarer:

 1. Jeg mistede også lige pludselig flere læser på en gang! og har tænkt over det samme, med hvad der gør man mister dem! :S
  Men nu synes jeg din blog er spændene, så jeg kan nu ikke se hvorfor de er hoppet fra. :D

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Nemlig. Jeg ville rigtig gerne vide, hvad der gjorde, siden at jeg har mistet dem, så jeg kan lave om på det. Men tusind tak for din søde kommentar, Kamilla! :-)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg har det på samme måde! Med min blog!.
  Det var skam så lidt! :D

  SvarSlet
 4. Jeg syntes du har en fin blog, og du ved jeg læser med hverdag, enten herfra, eller via mobilen faktisk :o) Jeg tror dem (har erfaret) der falder fra, er dem som selv bare er ude på at få fastelæsere, og så efter noget tid, så sletter de bare dig, men du er stadig læser hos dem, jeg er begyndt at tjekke lidt, på de blogs jeg læser, som jeg ved også burde være fastelæsere ved os, om de stadig er det:o)

  SvarSlet
 5. Jeg er rigtig glad for, at høre, at du læser med hver dag. Det varmer dejligt :-). Jeg tror også, at det er noget i den stil der er sket. Jeg ved nemlig, at en del gør sådan. Altså, at hvis de bliver fast læser, så skal man også. Jeg er kun fast læser af de blogs, jeg personligt selv har lyst til, at læse :-). Jeg gider ikke det der med, at hvis de læser min, skal jeg også læse deres :-)

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon