03 juli 2013

RIMMEL WAKE ME UP FOUNDATION

Her for en måned siden, købte jeg denne foundation i Matas. Jeg har kigget på den før, men jeg har aldrig fået købt den. Grunden til, at jeg ikke har købt den før er fordi, at jeg er blevet lidt skræmt af det shimmer der er i. Jeg bestemte mig så for, at give den et forsøg. Jeg kan kun sige, at jeg er glad for den. Den er nem, at påføre. Jeg bruger min Real Techniques buffing brush, som jeg købte tilbage i maj. Den glider nemt hen over huden, og ligger sig flot på huden. Det shimmer der er i, kan kun ses i virkelig kraftigt sollys, hvis man kigger godt efter. Den har SPF 15 i, hvilke er rigtig godt her til sommer. Jeg har også haft den på, de dage hvor der har været meget sol. Og der er jeg stadigvæk imponeret over den. Den ligger stadigvæk pænt på huden, efter et par timer i den varme sol, selvom man har svedt. Dækkeevnen er medium, men jeg tror, at den kan bygges op, så man får mere dækkeevne ud af den. Den udjævner også min hud ganske fint. Alt i alt en rigtig god foundation, som ikke føles tung på huden og ser godt ud, selv på en varm sommerdag. Den kan købes i Matas for 89,95. Hvilken foundation er din favorit?

14 kommentarer:

 1. Jeg bruger faktisk slet ikke foundation - det eneste jeg bruger er concealer, og nogle gange en smule pudder :-)

  fashionbombnow.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay :-) Det er også rart, at have lidt på :)

   Slet
 2. Jeg bruger maybelline 24 hours. Ville gerne prøve denne netop pga shimmeret men farverne er for mørke til min hugtone desværre:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg prøvet, den er jeg ikke vild med :-)

   Jeg er rigtig lys også, men den blender utrolig godt sammen med ens hudfarve :)

   Slet
 3. Jeg var også virkelig bange for den shimmer der, men den ses slet ikke når den først er på huden. I hvert fald ikke hos mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det virker også lidt skræmmende :D

   Slet
 4. Jeg er ikke så god til foundation. Men BB cream er en god løsning for mig, har jeg fundet ud af :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også brugt før, men er gået over til denne. Men nogle gange bruger jeg det ;-)

   Slet
 5. Jeg bruger makeup forever HD Foundation.
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den her.
  Hvordan er din hud, tør, fedtet eller hvordan? Jeg har tør hud så har været bange for at den vil fremhæve den tørre hud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er den ikke dyr? :)

   Min hud er kombineret. Nogle steder lidt fedtet og andre steder tør. Der hvor jeg er tør, bruger jeg en rigtig god creme, så det område er godt fugtet, og så virker den godt :)

   Slet
 6. Okay, tak for svaret! :-)
  Jo den er nemlig rigtig dyr, derfor leder jeg efter en som er lidt mere prisvenlig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam så lidt :-)

   Jeg mente nemlig også, at det var en dyr foundation. Men nogle ting, sparre jeg heller ikke penge på. Hvis man ved noget virker, så skal man selvfølgelig også bruge det.

   Det eneste sted det kan købes her i Danmark, er vel i Sephora?

   Jeg kender desværre ikke til så mange foundations. Eller jo, men ikke nogle jeg kan anbefale. Det er den første foundation i lang tid, som jeg har kunne få til, at fungere med min hud ordenligt :-)

   Slet
  2. Ja, jeg vil også hellere give flere penge for en Foundation jeg ved virker end at prøve mig frem og så betale for alle dem jeg tester, fordi så er der jo ingen penge sparet :-)

   Slet
  3. Det kan jeg også godt forstå. Jeg har købt flere "billige" foundations, som slet ikke virkede for mig. Det er også mange penge i sidste ende :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon