25 juni 2013

HAIR AND NAILS

For godt 14 dage siden modtog jeg disse 4 skønheder. De er alle købt inde på Beautybay. Hårkuren kender de fleste nok. Jeg valgte, at købe den i 100 ml., da jeg ikke ville købe den store, hvis jeg nu ikke synes, at den var god. Men jeg må sige, at jeg imponeret over dens effekt, og fortryder endda, at jeg ikke købte en af den i krukke, hvor der er mere i. Den er så god til mit hår. Udover det købte jeg også Seche Vite Dry Fast Top Coat, som er en topcoat som tørrer rigtig hurtigt. Det gør den bestemt også, men det eneste problem jeg har med den er, at den ikke holder så godt. Min neglelak falder nemmere af, end normalt, hvilke jeg er skuffet over. Men det kan være, at jeg skal forsøge nogle flere gange, og se om det virker bedre. Men den tørrer hurtig, og giver en flot glans til neglene. Selvfølgelig købte jeg også neglelak, endda mine to første China Glaze neglelakker. Jeg er helt vildt med konsistensen. Børsten er mindre i forhold til Essie og OPI, men det gør intet. De er utrolig nemme, at lægge. Jeg skal helt klart have flere neglelakker fra China Glaze. De to farver jeg har købt er Sun Worshipper og Lemon Fizz. Sun Worshipper gør det ikke så godt på billedet. Den er mere neon i virkeligheden. Hvilken neglelak er din yndlings til sommer?

4 kommentarer:

 1. Hvor lang tid tog det at modtage fra Beauty Bay? Har aldrig shoppet derfra, men går faktisk og vil købe den hårmaske der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ca. en uge :-). Det er en rigtig god webshop. Dog er det min første gang, jeg bestiller der fra. Men min kæreste har også købt ting til mig derinde fra, og der tog det også ca. en uge :-)

   Slet
 2. Lyse farver, gerne lyserøde eller koral, er mine yndlings farver til sommer :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også flotte farver ;-)

   Koral kan jeg også godt lide.

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon