16 maj 2013

NEW IN

Nu er det snart to uger siden, at jeg købte disse to ting. Så nu er det vidst på tide, at jeg viser jer dem. Når varmen kommer til Danmark, er det for varmt, at gå i Nike sko. Derfor måtte jeg ud og have et par nye ballerina sko, da mine andre er lidt for store. Det er helt klart, et must have for mig om sommeren. Mine er købt i Havanna Shoes til 199 kr. Hvilke jeg ikke synes er dyrt! Jeg er vild med metal detaljerne på skoen, og det gør dem anderledes, end almindelige sorte ballerinaer. Halsen købte jeg i Bilka. Jeg har i rigtig lang tid ønsket mig, sådan en halskæde. Men jeg har været for nærig til, at give 300-500 kr for dem. Det er ihvertfald det, jeg har set dem til. Jeg gav kun 129 kr. for den. Så da jeg, så prisen, måtte jeg bare have den med hjem. Sammen med halskæde, fik jeg også købt nye leggins og en ny trøje. Men da det bare er basis ting, ville jeg ikke vise dem. Jeg er helt vild med leggins fra Bilka og Føtex. Jeg oplever nemlig, at "levetiden" på dem, er længere end dem fra H&M, Only osv. Et andet bonus er, at de er billigere. Så hvis i skal have gode leggins, kan jeg godt anbefale dem fra Bilka og Føtex. Hvad er dit musthave til sommer?

3 kommentarer:

 1. Jeg har selv kigget på de der sko længe, hos havanna shoes, men for ballerina sko syntes jeg det er alt for dyrt :) max 100 kr. for de holder alligevel ikke mere end et par måneder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også rigtig fine :-)

   Jeg har oplevet med de billige, at de ikke holder særlig længe. Og de dyre holder bedre ;-). Jeg har 2 par ballerina fra sidste år, som stadigvæk holder, men dog er for store :-)

   Slet
  2. Mine holder skam også fint nok, men med ballerina sko så kommer de virkelig til at stinke af sure fødder hurtigt. Og så er de bare klamme at gå i, og det hjælper ikke at vaske dem ;)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon