17 maj 2013

JUST STUDY AND WAIT

Fredag den 17 maj, betyder ikke kun weekend. For mig betyder det også, at jeg har læseferie. Ikke mere skole før til august. Nu skal jeg bare læse og til eksamen. Jeg skal til 4 eksamener, 1 skriftlig og 3 mundtlige. Jeg skal op i skriftlig matematik og de mundtlige eksamener er matematik, engelsk og samfundsfag. Jeg er ikke nervøs for skriftlig matematik, men de mundtlige skræmmer mig allerede. Så de næste 5 uger, skal bruges på, at læse, læse, læse, skrive, læse. Dog går min eksamenslæsning først igang fra på tirsdag. Jeg glæder mig til, at de er overstået. Skal i til eksamen i år? Hvad er dit bedste tip, til når man er nervøs til eksamen?

Husk at i kan følge bloggen på facebook her.

6 kommentarer:

 1. fik heldigvis læseferie i tirsdags, og selvom min første eksamen er 31. Maj, er jeg i fuld gang :-D

  har i egentlig fået udleveret alle spørgsmålene i matematik? for synes slet ikke den mundtlige virker så skræmmende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt! ;-)

   Jeg har min første eksamens den 29, som er mundtligt samfundsfag. Jeg gætter på, at det er skriftlig matematik du skal til den 31 maj? ;-)

   Ja, det har vi. Jeg er skræmt af den mundtlige fordi, at jeg ikke forstår, hvorfor tingene er som de er. Jeg har altid fået af vide, at sådan er det bare. Så jeg har svært ved, at forklare hvorfor tingene er som de er ;-)

   Slet
  2. så har du da også lang læseferie nu :-D min første mundtlige er den 10.. der er godt nok længe til :-D

   nååår.. ja, jeg fatter det heller ikke, men har skrevet alt ned hvad jeg vil sige til opgaverne.. har 47 sider, med eksamensopgaver - så tvivler på at jeg går i stå :-D

   men det er noget med at på C-niveau skal man ikke bevise, så derfor får man ikke helt forklaret så meget.. det er først på b - åååh jeg gruer for det!! :-D

   Slet
  3. Ja, jeg har lang læseferie. Mener at det er den 24 juni, jeg skal til mundtligt matematik, som er min sidste eksamen ;-)

   Jeg skal også have skrevet alt ned til hver, fordi ellers går jeg også i står.

   Vi har fået af vide, at vi SKAL ikke, men det er en rigtig god idé, at gøre :-). Men jeg laver først svar til det hele, prøver at se hvor lang tid, hver tager, og hvis det ikke er så lang tid, så tager jeg nok bevis med i lineære funktion for a og b :) Jeg fatter det ikke.

   Da vi havde om geometri, var jeg syg. Så det har jeg slet ikke fattet noget af, men jeg har alligevel fået lavet mine opgaver :-)

   Vi to kan altid stikker hovederne sammen, hvis det er ;-)

   Slet
  4. ja, jeg tænkte også på det med beviser til lineære funktioner for a og b. det er nok en god ide.. :-)
   derudover er jeg helt blank til geometri, men altså.. jeg har skrevet det hele ned, og skal egentlig bare bruge tiden på at øve.. så helt galt kan det bare ikke gå.

   haha, ja vi kan så! det må vi gøre :p

   Slet
 2. Jeg har været til eksamen og var bare nervøs derop til, da jeg ikke er særlig god til Kommaer og sådan! Men gjorde det så godt jeg kunne! :).

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon