20 april 2013

TOMORROW MORNING

I morgen tidlig kommer min kæreste hjem. Han tog afsted tidligt sidste søndag, for at tage til Norge, sammen med hans forældre. De skulle op og besøge hans bror, som arbejder deroppe. Så jeg har været alene hjemme hele ugen. Der har været rigtig stille her hjemme. Næsten alt for stille. Men heldigvis kommer han hjem i morgen tidlig. Derfor har jeg dækket bord, da jeg skal op og lave morgenmad/brunch til dem. Vi skal have rundstykker, røræg, bacon, pølser, pålæg og jordbær. Jeg glæder mig rigtig meget til, at han kommer hjem igen. Jeg hader, at være væk fra min kæreste i længere tid. Jeg tror også, at jeg synes, at det er sværere, fordi at vi bor sammen og er vant til, at se hinanden hver dag. Hvordan har i det med, at undvære jeres kæreste?

6 kommentarer:

 1. Jeg har også boet med min kæreste i et års tid nu, så hver gang jeg er væk fra ham i bare nogle dage, bliver jeg sådan rigtig irriterende (ifølge mine veninder som mener, jeg klager for meget), haha :)

  Tjek gerne min blog på www.mivida.bloggersdelight.dk ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg er glad for, at høre, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan :D

   Jeg kigger lige forbi din blog.

   God søndag :)

   Slet
 2. har boet sammen med min kæreste i fire år.. til tider synes jeg det er dejligt lige at ha' lejligheden en enkelt aften - nok fordi vi også går i klasse sammen, så vi er jo sammen konstant. men skal jeg sove alene, bare en dag, kan jeg godt mærke at jeg savner ham :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg helt enig med dig igen. En enkelt aften eller to er fint ;-) Men det med, at sove alene er aldrig sjovet. Utroligt, hvor afhængig, man kan blive af en person ;-)

   Slet
 3. Jeg er 17 år, og har en kæreste ja.. men vi bor ikke sammen, og jeg er altid glad når han tager hjem, for jeg er en meget bestem pige der skal ikke ske for meget for mig, for så bliver mit hoved helt træt og sådan :)

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, den tanke kan jeg sagtens følge dig i :D

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon