19 april 2013

MIN GUIDE TIL LANGE NEGLE

Jeg har bidt negle hele mit liv, eller ihvertfald så længe, som jeg kan huske. Jeg har haft korte, nedbidte og grimme negle. Men for omkring 8 måneder siden, valgte jeg, at stoppe med, at bide negle. Den dag idag har jeg lange, flotte og stærke negle. Jeg bliver ofte spurgt, hvad jeg har gjort og hvilke produkter jeg har brugt. Derfor vil jeg nu fortælle min historie, om hvordan jeg stoppede med, at bide negle og har fået dem lange og flotte.

Step 1 - Stop med at bide negle
Det første step på vejen, var at jeg stoppede med, at bide negle. Men det er ikke altid lige så nemt, som det lyder. Jeg har flere gange prøvet, uden at det har hjulpet. Sidste sommer besluttede jeg mig for, at nu ville jeg ikke bide negle mere. Jeg ville have flotte og lange negle. Det er jo ikke pænt med nedbidte negle. Det der har hjulpet mig er, at jeg fik lavet akryl negle. Dette fik jeg gjort to gange. Når man har kunstige negle på, kan man ikke bide dem. På den måde hjalp det mig til, at stoppe. Nogle kan selvfølgelig godt gøre det uden. Nedenfor kan i se billeder af de to sæt jeg fik lavet.

Step 2 - Plej dine negle
Når du har besluttet dig for, at stoppe med, at bide negle kræver de en hel del pleje, for at de kan vokse lange og sunde. Jeg vil kort fortælle om, de produkter jeg har brugt.

- Vaseline Healthy hands + strong nails hand creme: En god hånd creme som fugter dine hænder er et must. Dine hænder og neglebånd har brug for masser af fugt. Især hvis du har bidt negle, da det slider på ens negle og neglebånd. Derfor skal man sørge for, at massere cremen godt ind i både hænder, negle og neglebånd. Det er en god idé, at have en hånd creme med i tasken, så du altid kan smøre dine hænder ind.

- CND Solar Oil: Endnu et must have! Denne negle olie fik jeg, da jeg havde kunstige negle på. Den trænger ned i neglen og giver flotte negle og neglebånd. Jeg vil anbefale, at bruge den to gange dagligt, og massere den godt ind i negle og neglebånd, ligesom håndcremen.

- Herôme Neglehærder Ekstra Stærk: Dette produkt er vidunderligt. Denne neglehærdner skal bruges som en kur. Man giver neglene en kur på 14 dage. Det er det, der har gjort, at mine negle er blevet så lange og stærke. Den trænger ned i neglen og binder neglepladerne sammen og forstærker dem. Efter jeg har brugt den, er mine negle blevet så stærke, at de ikke kan bøjes. Denne neglehærdner vil jeg anbefale til alle. Hvis du ønsker dig lange flotte negle, så er dette produktet, du skal bruge.

- Sally Hansen Diamond Strength Instat Nail Hardener: Den bruger jeg engang imellem, som basecoat, til når jeg har neglelak på. Det er også en neglehærdner, men jeg synes ikke, at effekten er lige så stor, som ved Herôme neglehærderen. Men lidt gør den, og derfor kan jeg godt lide, at bruge den som basecoat. 

Nedenfor på billedet, kan i se produkterne, jeg har nævnt ovenfor.Med hjælp fra disse produkter, har jeg fået mine negle lange. Cremen kan købes i forskellige super markeder, Herôme neglehærdner hos Matas eller på deres hjemmeside lige her. Solar Oil har jeg købt igennem, hende jeg har fået lavet mine negle ved. Men den kan købes i de fleste negle saloner. Sally Hansen Diamond Strength kan købes i Matas.

Nedenfor vil jeg vise jer nogle billeder af, hvordan mine negle så ud, dengang jeg bed dem.


På billederne kan man, se hvor korte de er. Men fordi at jeg har neglelak på, kan man ikke se ordenligt, hvor slemt det var. Jeg har ledt efter et billede, hvor jeg ingen neglelak havde på. Men jeg havde ikke noget. Det er der nok også en grund til; mine negle var grimme.

Til sidst vil jeg slutte dette lange indlæg af med, at vise jer, hvordan mine negle ser ud, efter at jeg har plejet og passet dem i omkring 6 måneder. Til slut vil jeg sige, at det er en lang kamp. Det er svært, og det er nemt at falde i. Men med en viljestyrke kan det lykkes for alle.


Bider du negle? Eller har gjort?

Held og lykke til jer alle sammen

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Den er fra OPI og hedder You're Such A Budapest :-)

   Slet
 2. Jeg er enig med at Sally Hansen Diamond Strength ikke virker så godt. Hos mig virker den kun imens den er på - så snart jeg fjerner den, så virker den ikke mere.

  Tjek også meget gerne min negleguide ud, hvis du har lyst, det ville gøre mig rigtig glad :-D
  http://fashionbombnow.blogspot.dk/2013/04/sadan-far-du-lange-negle.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at hører, at det ikke kun er mig, den ikke virker for. Men forskellige produkter, virker også forskelligt fra person til person :-)

   Jeg kigger lige forbi.

   Slet
 3. Rigtig flotte og misundelsesværdige negle du har fået dig! Bare det var mig! Men med et job som pædagog synes jeg det er umuligt at have pæne negle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Charlotte :-)

   Ja, det kunne jeg nemt forstille mig. Men hvis det er fordi, at de negle nemt knækker, ville jeg anbefale dig, at prøve neglehærderen fra Herôme. Den virker :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon