29 marts 2013

MARTS FAVORITTER

Dette indlæg har jeg fået inspiration fra forskellige piger på youtube og andre blogs. Jeg elsker selv, at se, hvad folks favoritter er. Både for en måned og et helt år. Jeg har flere gange hørt om produkter, fra sådanne videoer og indlæg, og selv købt det. Jeg tænkte, at jeg ville vise jer, hvad mine favoritter i marts måned har været. Jeg håber, at i kan lide dette indlæg. Er det noget I kunne tænke jer flere af?


GHD IV Styler, 1349 kr. - Mit GHD glattejern er jeg utrolig glad for. Jeg har haft det i snart 4 år, og det virker stadigvæk lige så godt, som da jeg købte det. Det glatter mit hår utrolig hurtigt og nemt. Det er helt klart hver måneds favorit. Dette glattejern synes jeg helt klart, at alle piger burde have.

MAC Pro Longwear Concealer, 150 kr. - Denne concealer er jeg forelsket i. Som i ved, ventede jeg næsten 2 måneder på den. Og en ting er helt sikkert. Den har været ventetiden værd. Jeg bruger den hver dag. Den dækker de mørke render under øjenene og urenheder. Den er god, at arbejde med og holder hele dagen.

eGo CE-4 e cigaret, 349 kr. - Denne ting er der nok mange af jer, der undre sig over, hvorfor den er i sådan et indlæg. Men det er fordi, at jeg er så glad for den. Jeg har brugt den i 2 uger, og jeg har ikke røget én eneste almindelig cigaret siden. Jeg er stolt af mig selv. Næste step er, at trappe ned i nikotin mængde.

Giorgio Armani Code Parfume, 399 kr. - Jeg tror, at mange af jer kender denne duft. Jeg har haft denne parfume flere gange. Det er helt sikkert den parfume, der altid er min favorit parfume. Den er meget sød, og frisk i duften. Den holder hele dagen. Dog skal man passe på med, at tage for meget på, da den godt kan blive for voldsom.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara, 250 kr. - Der er ikke så meget, at sige om denne mascara. Jeg elsker den! Den giver flotte, lange og fyldige vipper, som ikke klumper sammen. Denne mascara er dog dyr, men alle pengene værd. Jeg er ihvertfald forelsket i den.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm, 79,95 kr. - Denne creme modtog jeg i sidste måneds Goodiebox. Den er god til tør, revnet og irriteret hud. Jeg har brugt den meget på læberne og mine tørre steder i ansigtet, som f.eks. omkring en brums eller et sår. Den er meget fed i konsistensen, men nem at smøre på. Denne creme er ihvertfald et must have i den kolde tid.

Davines Oil Absolute Beautifying Potion, 300 kr. - Jeg modtog denne i min december Goodiebox. Jeg er hel vild med olier til håret. Jeg havde på daværende tidspunkt ikke fundet en, som jeg var helt vild med. Men efter jeg modtog denne, kunne jeg ikke slippe den igang. Den gør sit arbejde, og jeg synes, at den dufter lidt af pebermynte. Dog vil jeg nok ikke købe den selv, da jeg synes, at det er mange penge for en olie til håret.

MAC Mineralize Skinfinish Natural, 240 kr. - Jeg kan ikke få armene ned. Denne pudder er så let og lækker. Den lægger sig flot på huden, uden at se pudret ud. Den er rigtig god til, at sætte ens foundation eller bb creme med. 

Urban Decay Naked 2 Palette, ca. 320 kr. - Naked 2 paletten fik jeg i julegave. Siden der, har jeg brugt den, næsten hver dag. Den har alle de basic farver, man burde have. Man kan lave mange forskellige looks, både til hverdag og fest. Jeg elsker den! Andet kan jeg faktisk ikke sige.


Hvad er dine favoritter i marts?

7 kommentarer:

 1. den der e giraret ting, bruger min kæreste også - han stoppede med at ryge i november og har kun brugt den siden! i starten af marts droppede han så nikotin, så nu er det kun 'smag' - næste skridt er vidst bare at vænne sig af med den :p men fedt det også har hjulpet dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fedt, at høre, at den også virker for din kæreste. Tillykke til ham :-)

   Slet
 2. Har selv den parfume og jeg elsker den! ;D
  Har længe gerne vil prøve den mascara - kan man få den i matas? :)
  Og hvor er jeg misundelig på din Naked 2 palette! ;)

  Rigtig god påske søde! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare rigtig god den parfume. Mascara kan købes i Matas, ihvertfald her i Aalborg :-). Så jeg tror også, at den kan købes i andre byer. Rigtig godt påske til dig også smukke :-)

   Slet
 3. Jeg har virkelig også brugt min Naked 2 flittigt - især her i ferien!

  http://www.matildesblog.com/

  SvarSlet
 4. fedt glattejern :D er vild med farven
  http://etsofieliv.blogspot.dk/

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon