10 januar 2013

SMILE AND BE HAPPY

Afslapning er ved, hvad jeg trænger til. Det kan godt være, at nogle synes, at det er få timer, at jeg er i skole i løbet af en uge. Men hold da op, hvor er det udmattende. Der er så meget, der skal friskes op og læres. Og en dag fra kl.13 til kl.17:50 er trættende. Det er så sent, at man har fri fra skole. Når man så kommer hjem, skal man spise, lave lektier, slappe af, i bad og så i seng. Men det gode ved denne dag er, at imorgen er der weekend. Og ikke nok med det, så har vores matematik lærer aflyst de 3 timer, vi skulle have haft imorgen. Så jeg skal i skole fra kl.8:10 til kl.10:45. Det gør det hele meget bedre! Weekenden ved jeg endnu ikke hvad bringer. Men forhåbenligt noget godt. Hvad skal I lave i weekenden?

2 kommentarer:

 1. Forstår dig sku godt, det jo os mange nye indtryk du møder:)! Jeg skal ha tiltrængt kolde øl.. Til trods for jeg er på kur, syns jeg jeg har mødt for meget modstand den her uge, så i aften står den på kolde øl:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert. Jeg er helt træt i hoved, når jeg kommer hjem. Og så skal der også laves lektier osv. Hold da op ;-) Godt det er weekend.

   Hvis man kunne lide øl, var det helt sikkert også en god idé! ;-) God weekend til dig søde Bettina <3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon