30 december 2012

NEW IN

På billederne ser i hvad jeg har brugt, mine Matas gavekort på, som jeg fik i julegave. Dog ikke alle tingene, jeg har fået et billede af. Men jeg har fået købt 3 Essie neglelakker, 2 OPI neglelakker, 1 Sally Hansen neglelak, neglelakfjerner, Lancome gaveæske, lipliner, 1 Herome neglehærder og kunstige vipper. Så lidt nyt til neglene blev det også til. Så jeg er klar til, at lave flotte nytårsnegle. Jeg har brugt Lancome mascaraen idag, og jeg er allerede helt vild med den. Den hedder Doll Eyes, og det navn lever den bestemt også op til. Endelig en mascara som holder hvad den lover, og dufter godt. Jeg tror, at denne bliver min nye yndlings mascara. Hvilken mascara er din yndlings?

4 kommentarer:

 1. jeg fornemmer, at du er blevet meeeegeeeet glad for neglelak, kan det passe? :-D ååh, jeg vil gerne se et billede med mascaraen på, hvis du har lyst. har selv overvejet den, nemlig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er slet ikke nem, at snyde! ;-) Men ja, jeg er blevet rigtig vild med neglelak, efter at jeg stoppede med, at bide negle :-). Jeg skal nok ligge et billede op af den. Måske her eller på instagram? :-)

   Slet
  2. det er også en nem måde at pifte det hele op på! der er så mange fine farver :-)
   ja, jeg følger dig begge steder - så for mig er det ligegyldigt hvor det er :p

   Slet
  3. Det er det nemlig! Jeg er begyndt, at føle, at mine negle er nøgne, når de ikke er lakeret ;-)
   Okay, det bliver nok først i det nye år søde.
   Godt nytår :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon