16 september 2012

It's always a good time

Som i ved, har vi været hjemme i Skive de sidste par dage, da min svigermor skulle opereres. Vi kom hjem igår aftes, og hold da op, hvor var jeg brugt!! Det er trættende, at være sygepasser ;-). Men vi kom til Skive torsdag aften, hvor vi fik aftensmad, og snakkede lidt, og så var det på hoved i seng. Vi skulle op kl.6 fredag, da vi skulle være på Silkeborg sygehus kl.8. Og det var hårdt, at komme op så tideligt, når man ikke er vant til det.

Hun kom til som den første, og der gik 3-4 timer, og så kunne vi køre hjem igen. Operationen gik godt! Det har været rigtig hårdt, at se min svigermor så sløv. Hun er en utrolig stærk kvinde, så det gjorde ondt på mig, at se hende sådan!! Vi sov alle sammen eftermiddagslur, hvilke var tiltrængt! Vi fik mad og så film. Efter filmen smuttede svigermor i seng! Derefter blev der set en film mere. Og så gik vi ellers i seng! Lørdag blev brugt på, at kigge på nye havemøbler til mine svigerforældre med min kæreste og svigerfar. Vi fik set 3 film mere igår, og fik god mad. Og så gik turen hjem til Aalborg igen! :-)

Da vi er på vej hjem igår, fortæller min kæreste, at vores underboer har en overraskelse til mig. Da jeg kommer hjem, kommer jeg hjem til et køkken, hvor opvasken er taget og der er gjort lidt rent! Og de havde også sat, vores krydderi holder op, hvor der hænger den søde seddel på, som i ser på billede! Hold da op, hvor blev jeg glad! Og virkelig taknemmelig! Aldrig havde jeg troet, at sådan noget ville ske. Men sådan nogle ting sker, når man har verdens bedste underboer. 

Til Heidi og Carsten, hvis i læser med: Tusind mange gange tak! Jeg er virkelig glad for, at i gjorde dette for os! I er så fantastiske mennesker, som betyder rigtig meget for mig/os. Vi ved, at vi altid kan komme til jer, og omvendt!

4 kommentarer:

 1. Lyder til du har haft en dejlig weekend, trods din svigermors operation:) OG hvor er du bare heldig med sådan nogle gode underboer:D LUCKY you:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg helt bestemt også! ;-)

   Ja, de er ikke helt værst! Dem er vi nu glade for ;-)

   Slet
 2. Lyder som om du har de bedste underboer ever! ..Og hende Heidi der lyder ret awesome ;)
  Knus den "anonyme" underbo ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hun nu også! ;-)

   Knus til dig tossede tøs :o)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon