13 september 2012

Color The World

Igår havde min kæreste fri, så vi havde besluttet, at vi skulle lave noget sammen igår. Vi har for noget tiden siden købt noget glas maling, og igår blev dagen, hvor vi skulle være kreative og male en kop hver. Det var super hyggeligt, og min kæreste var meget bedre til det, end jeg havde regnet med. Om aftenen skulle vi have koteletter og hjemmelavet rösti, som var første gang, at vi lavede. De blev rigtig gode og sprøde, og smagte bedre end dem man køber på frost i supermarkederne. Helt klart noget, vi vil lave igen! Vi sluttede dagen af med, at se Centervagten på tv3+, som er en rigtig god og sjov film. Er der noget jeg elsker, så er det, når man kæreste og jeg tilbringer en hel dag sammen, og laver hyggelige ting! Men vi er ikke altid, så gode til, at finde ud af hvad vi skal lave sammen. Så derfor vil jeg høre jer læser, hvad i laver med jeres kæreste, når i skal tilbringe en dag sammen med jeres kæreste? 

4 kommentarer:

 1. Mig og kæresten er ret gode til at køre nogle tur ud i det blå.. Vi køre jævnligt til stranden og ser solen gå ned. Sommetider spiser vi også til aften på stranden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder til, at være rigtig hyggeligt! :-) Det er ærgeligt, at vi går den kolde tid i møde nu! :-(
   Men så er der altid noget, at se frem til.

   Slet
 2. Ej hvor lyder det bare til i har hygget jer søde :D det er dejligt med sådan nogle dage, men vil gerne se jeres glas :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi bestemt også! ;-) Jeg elsker, når vi laver andre ting, end hverdags ting sammen! Det er altid så hyggeligt :-)
   Ja, det kan være, at billederne kommer herop en dag :-)

   Knus til dig <3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon