23 juli 2012

READY, SET, GO!!

Billedet siger alt. Det er selvfølgelig bedre, at gøre det nu, end aldrig. Og det er sent, at jeg kommer igang. Jeg har skulle været i gang for længe siden. Men det er altid blevet udskudt, af alle mulige dumme undskyldninger! Og hvis jeg ikke kommer igang, inden at jeg starter på mit nye arbejde, så får jeg ikke startet. Derfor skal det være nu! Og med nu, mener jeg idag, og ikke imorgen!! Jeg skal starte i fitness center idag, sammen med min kærestes kusine. Jeg ved, at det bliver en hård kamp. Men det er en kamp, som der skal tages, hvis jeg gerne vil tabe mig! Der sker ikke noget, hvis jeg ikke kommer igang. Og dette er jeg godt klar over! Jeg ved, at jeg har nogle der bakker mig 110 % op. Hvilke betyder al verden for mig. Jeg skal igang, om det så kræver blod, sved og tåre! Jeg skal tabe mig. 

Her de sidste 3½ år, har jeg taget alt for meget på. Tror det er omkring 20-30 kilo, som jeg har taget på. Det er ikke noget jeg er stolt af! Tværtimod er jeg rigtig ked af, at jeg har taget så meget på. Jeg har haft mange tudeture over det. Det er virkelig noget der er et ømt punkt for mig. Jeg har ikke nogle bestemt vægt, som jeg gerne vil ned på. Så længe jeg er tilfreds, med hvordan jeg ser ud og min størrelse. Jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang! For nu skal det være! Jeg er fuld af gåpåmod, som aldrig før. Jeg er parat! Nu er det nu! 

6 kommentarer:

 1. go go go :o) alt støtte herfra, og man har det jo fantastisk når man kommer hjem, og man føler man har gjort noget for sig selv :) Du skal nok nå dit mål, du har jo den rette indstilling og det er vigtigst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Bettina! :o)
   Det er nemlig det man har. Man skal bare komme afsted, og det kan godt være, at man ikke gider. Men når man har gjort det, har man det bare så godt i kroppen! :-)

   Det er jeg også sikker på, at jeg skal <3

   Slet
 2. Du er en rigtig smuk pige! og jeg ved at du kan klare det! :)
  Jeg kender selv det med kampen om at tabe sig, og når man først har tabt et par kilo, så bliver man mere glad, fordi man kan se det lykkes! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh, tak! <3 Du er også en rigtig smuk pige. Og jeg glæder mig til, at vi skal ses igen. Forhåbenligt snart! <3

   Det er en hård kamp. Men det er en kamp, man bliver nødtil, at tage, hvis man vil tabe sig. Jeg ved, at vi begge to kan klare det!!! Det har du nemlig helt ret i. Men bliver helt lykkelig! :-) Og det bedste er, når man kan se det :-)

   Slet
 3. du ved også dine læsere støtter dig! (håber jeg :p ) jeg synes i hvert fad det er fedt du gør det! også selvom du er smuk som du er ;-)
  ja, du er sej! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord, Malene! :-) <3
   De varmer rigtig godt. Jeg ved ihvertfald, at nogle af jer gør. Og jeg bliver jo mere klar over det nu, hvor i viser jeres støtte. Hvilke jeg sætter utrolig meget pris på <3.

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon