24 juli 2012

Always a part of my heart

Min lille prinsesse - Mit et og alt

Én ting der har været trist ved, at flytte til Aalborg. Var at vi skulle af med vores lille pige, Mille. Vi måtte ikke have hende med, og hun ville hellere ikke kunne trives i en lejlighed. I halvandet år har Mille været et del af mit liv. En rigtig sød, smuk, dejlig ballademager! Da vi flyttede ind i lejligheden her d. 29 juni, sagde vi farvel til hende. Mille skulle have en sød familie, og idag kom dagen. Dagen hvor hun skulle hjem til sin nye familie. Et ungt og venlig kæreste par.

Det har været en rigtig svær beslutning, og absolut ikke uden tåre! Det har været en rigtig svær tanke, at vi skulle af med hende! Og det har bestemt ikke været nemt! Min kærestes forældre kunne desværre ikke beholde hende, hvilke havde været det bedste og nemmeste! Jeg håber virkelig, at hun får en rigtig dejligt liv ved dem. Hun har mange år tilbage, da hun kun fylder 2 år her til august. Et liv fuld af kærlighed og tryghed! Vi har snakket med de nye ejer om, at de ville sende mail engang imellem med billeder af hende, og fortælle hvordan det går med hende. 

Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Andet end at jeg savner hende ubeskriveligt meget, og elsker hende af hele mit hjerte! Mille vil altid være en del af mit liv og hjerte!

4 kommentarer:

 1. Jeg har haft udekat før, og da vi flyttede i lejlighed tog vi hende med. Hun har det fint i lejlighed og elsker det! Mht at man ikke må have kat i jeres lejlighed er det noget man bare kan gøre alligevel :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Da vi fik hende, havde hun været ude kat. Hun var umulig, hun ødelagde alt for meget i den gamle lejlighed. Efter hun kom hjem til Renés forældre har hun nydt livet.. Hun er en rigtig lille putte kat, men elsker også at være ude. Så hun kan ikke trives ordenligt i en lejlighed! Det ved vi godt, at man kan! ;) Det gjorde vi før.

   Slet
 2. Det gode er at i heldigvis altid vil ha hende i hjertet , og at i har kontakt med de nye ejer og ved hun har det godt betyder jo også bare så meget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig! :-).

   Jeg er utrolig glad for, at vi har kontakt med dem. Det gør det en lille smule nemmere, og man kan følge med i hendes liv :).

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon