30 juli 2012

Fuck Off!

Nogle gange får man bare brug for, at komme ud med noget vrede!! Lige nu er humøret ikke i top!! Jeg er faktisk rigtig sur. Og irriteret. I lørdags vaskede vi tøj, og noget af det kom vi i tørretumbleren. Da vi så henter det, og får det op i lejligheden, ligger nogle andres tøj sammen med vores. Istedet for, at smide deres ind til vores, kunne de have taget vores ud, og lagt det oven på tørretumbleren. Men nej, de smider det sammen med vores. Vi står og sortere det, og ligger det ned i vaskekælderen igen, og skriver en lille besked, at hvis de har noget af vores, må de gerne komme op med det, og skrev hvilken lejlighed vi boede i. Idag da jeg ligger tøjet sammen, finder jeg op til flere sæt strømper, der ikke er vores. Men jeg havde ikke opdaget dem i lørdags, da de ligner vores. De var helt sorte, hvilke vores også er, også står der noget med småt på vores. Nå, men jeg ligger dem så til side. Jeg undre mig over, da jeg står og ligger tingene på plads, at der mangler noget af mit undertøj. Ikke noget jeg tænker mere over. Men bagefter kigger jeg så, og jeg kan se, at næsten halv delen af mit undertøj mangler! Heldigvis ikke mine bher, men mine trusser! Nøj, hvor pisser det mig af. De har åbenbart taget noget af vores, og det værste er, at vi ikke ved hvem det er. Der er nemlig ingen plan, hvor man kan skrive sig på til en vaske tid. Hold da kæft, hvor jeg lyst til bare, at skrige helt vildt!!!! Arghhhhhh!!!!! 

10 kommentarer:

 1. Iiih, det kender jeg alt for godt! Ville virkelig ønske jeg havde en vaskemaskine herhjemme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jeg virkelig også! Det er rigtig irriterende! :/

   Slet
 2. Forstå virkelig ikke folk der gør sådan noget!
  Jeg ville også brokke mig, hvis det skete for mig!
  Hehe ;)

  Så er opskriften kommet op på min guacamole! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg heller ikke. Og personen kan heller ikke passe mine trusser, fordi vi havde fået nogle af hende, og de var MEGET små, og det er mine altså ikke. Hahahaha! :D

   Det har jeg set, tusind tak <3

   Slet
  2. Haha så kan personen lære det! ;D

   Slet
 3. jeg tænker.. også liige dit undertøj?!?!?!? kunne ikke forstå det selvom det var et par dyre jeans, men det ville da give mere mening?
  - jeg sad også altid ved tøjet på vaskeriet, før vi fik vores egen vaskemaskine. har oplevet det der alt for mange gange til at jeg tør gå fra det :s

  men rigtig surt for dig søde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig, det er også det der er underligt. Jeg tror også, at nogle af min kæreste dyre underbukser er blevet snuppet! Det er satme ærgerligt!

   Det er en vaskekælder der er i vores bygning, og det er kun folk fra vore opgang der kan komme ind, fordi at man skal bruge en nøgle. Jeg synes bare at det er strengt! :)

   Slet
 4. Lyder rigtig surt! Det er dog aldrig sket for mig, men jeg er der også altid til tiden og gerne før mit vasketøj er færdigt, og man kan ikke stoppe maskinen ved mindre man har sit personlige kort med osv. - Ret smart :)

  Men lyder øv.. Det kan kun, betyde det tid til noget nyt dirty stuff ;-D haha.
  Ej, go mandag loui <3

  Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er satme smart! Det kan kan godt her. Det er nemlig sådan noget mønt halløj! :-)

   Det er selvfølgelig det gode ved det, at jeg kan købe ny. Men alligevel træls! :-)

   Tak smukke, og god mandag til dig også :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon