16 juli 2012

Fuck My Life

Jeg undskylder på forhånd, at jeg bander!!


Billede siger det hele! Det er fandme noget værre lort!!! Tidligere idag havde jeg været på toilet, og kom ind i stuen for, at dække bord sammen med min kæreste til, at vi ville få gæster i aften. Pludselig lyder der et stort brag og en voldsom klire lyd. Min første tanke var at, det var alle vores tallerkener.. Vi går ud og ser hvad det er. Selvfølgelig er vores hylde ude på vores badeværelse faldet ned af væggen, på mystisk vis! Vores parfumer og andre ting ligger i toilettet og på gulvet. 3 stk smadret parfumer!! Det er godt nok alt for nederen. Vi grinte dog lidt af det, da vores elektriske tandbørste, selvfølgelig lagde aller nederst i toilet. Dog er det kun min kæreste der normalt bruger den, da jeg ikke er så gode venner med den. Kan bedre lide "almindelige" tandbørster. Hans ansigtsudtryk var bare så sjovt, at jeg ikke kunne lade være med, at grine. Nå men, heldigvis var det KUN 3 parfumer der blev smadret, hvilke vi undre os over. 2 af min kærestes, dog havde han 2 af den ene og den anden brugte han ikke. Og den ene af min, som næsten var tom. Selvfølgelig er det ærgerligt, men det er der ikke noget, at gøre ved nu. Så vores lejlighed lugtede rigtig slemt, som en stor parfume butik. Men vi fik reddet, det vi kunne og fik gjort rent, IGEN. Da vi nemlig lige havde gjort rent, så nu er det ekstra rent og dufter meget kraftigt af mande parfume.. Det var mit trælse uheld idag. Noget skal jo gå galt engang i mellem. Hvad har i oplevet af underlige ting idag?

6 kommentarer:

 1. Ej hvor surt!
  - Jeg snublede ned ad trappen i dag og jeg havde mit smykkeskrin i hånden, så jeg tabte da selvfølgelig ALLE mine øreringe ud over det hele! Nogle er røget ned under trappen, hvor man ikke rigtig kan komme til.
  Men heldigt for dig/jer, at det var parfumer, der var næsten tomme eller som der alligevel var flere af. Men selvfølgelig surt alligevel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig surt! Men ja, så fik vi vores en godt grin! ;-)

   Ej, det er bare så træls sådan noget. Jeg har før tabt mit på gulvet, og alle de løse låse faldt selvfølgelig udover det hele. De er så svære at finde igen :)

   Slet
 2. Hahahaha, man ved ikke helt om man skal grine eller græde ;) Men godt, at det "kun" var tre parfumer I godt kunne undvære.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid noget, at det var nogle vi kunne undvære! ;-)

   Slet
 3. Haha, kan altså ikke lade være med at grine, selvom det helt sikkert er ufatteligt træls for jer! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du ikke være ked af. Det kan jeg heller ikke selv, lade være med! :D

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon