31 maj 2012

Mac Love

Man siger jo; once you go mac, you never go back! Jeg havde for ca. 1 års tid siden en hvid Macbook. Jeg elskede den over alt på jorden, og var sikker på, at jeg havde fundet mit livs "kærlighed". Det havde jeg også. Men som tiden gik, savnede jeg almindelig windows computer. Jeg valgte derfor sidste sommer, at sælge min Macbook. Et valg jeg med tiden har fortrudt utrolig meget!!! I det sidste lange stykke tid, har jeg gået og overvejet, om jeg skulle købe mig en Macbook igen. Igår blev beslutningen taget, og jeg fik købt mig en Macbook igen. Denne gang Macbook Pro 13". En helt fantastisk investering. Helt sikkert et valg, jeg ikke kommer til, at fortryde. Jeg tror, at de fleste blogger drømmer om, at eje en Macbook. Hvilke også er forståeligt . Nu er mit spørgsmål til jer søde læser, som selv ejer en Mac. Hvilke programmer kan i anbefale, at jeg henter? Hvilke er godt og skidt? 

6 kommentarer:

 1. Åh once you go mac, you never go back - så sandt som det er sagt :) Jeg har også en mac, og jeg elsker den over alt på jorden :) Hehe ..

  Jeg bruger picasa til at redigere mine billeder i - super nemt, og så har jeg installeret microsoft officepakken, da jeg ikke var dus med "pages" og alle de programmer som en mac har, så det vil jeg også klart anbefale dig at investere i :)

  Rikke / www.madebyrikke.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mac er også en helt fantastisk computer! :-)

   Tusind tak for dine forslag, Rikke :o). Jeg har allerede begge programmer, som det er dejligt :)

   Slet
 2. Jeg elsker Apples produkter men Macs styresystem kan jeg ikke lide :) Vil helt klart have en alm. pc ( helst HP ) med Windows, jeg har iPhone, min kæreste har også en MAC men den siger mig ingenting :) Så jeg er nok en af dem der ikke for en MAC ( ihvertifald ikke de næste 5 år :) :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er vi alle sammen forskellige, på mange punkter! Men det er heldigvis godt ;-). Når man lige lære mac's styresystem, så er det faktisk heller ikke så besværligt. Min kæreste kan simpelhen heller ikke finde ud af styresystemet. Han synes, at computeren er fed, men systemet siger ham INTET! :-)<3

   Slet
 3. jeg følger liiige med her, hehe :p tillykke med diin nye computer! :-)

  - bruger du anti virus på din mac? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set, at det er den samme computer, som vi har fået. En utrolig lækker computer :-)

   Mange tak, og tillykke til dig også :o)

   Nej, det gør jeg ikke. Der er noget i softwaren der gør, at man ikke behøves anti virus på Macbooks :-)
   Håber du kan bruge mit svar :)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon