08 april 2012

1 årsdag

..Idag har jeg haft bloggen i et år. Jeg synes, at det er helt utroligt, at jeg har haft bloggen 1 år nu. Det er helt vildt!! Bloggen er blevet større i løbet af det år. Jeg er virkelig glad for alt den støtte, som jeg har fået omkring bloggen. Og jer trofaste læser, i gør det virkelig værd, at blogge. Alle jeres søde kommentar, og hjælp som jeg har fået, gør mig rigtig glad. Jeg sætter stor pris på, at i har lyst til, at følge med! Og en stor tak til min fantastiske kæreste, som har støttet mig op omkring bloggen. Det er jeg virkelig glad for. Tak min skat 

Til læserne:
Hvis der er noget i synes, som mangler på bloggen, eller i godt kunne tænke jer, at læse om. Så smid en kommentar, eller skriv til mig på min facebook side, som i finder lige her.

Husk i kan også følge bloggen på bloglovin' .

6 kommentarer:

 1. Skulle kun give 75 kr. Syntes det er ret billigt da det er håndlavet og unikt ;) Ej hvor snyd, det lyder hyggeligt! Tror jeg vil spørge min kæreste om han ikke også har lyst til det! ;)

  xoxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, det var slet ikke så galt søde :o)
   Det lyder som en god idé. Det er altid hyggeligt.

   Slet
 2. Tillykke heehee!

  Katrine <3
  Katrineblog.dk

  SvarSlet
 3. dejligt at din kæreste bakker op om bloggen! min er nærmest ligeglad :p
  og tillykke med bloggens fødselsdag, eller hvad man siger :-D <3

  ps.. de der billeder af cup cakes i sidste indlæg fik mig nærmest til at savle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter utrolig stor pris på, at han støtter mig! :o) Han har selvfølgelig svært ved, at sætte sig ind i det osv. Tror også det kan være, at din kæreste har svært ved det :-)

   De var skam også super lækre, søde :o)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon