05 juni 2013

APPLE BERRY SMOOTHIE

I mit tidligere indlæg skrev jeg, om de tre nye neglelakker fra Rimmel. I fredags da jeg købte dem, lagde jeg den blå samme aften. Hold da helt op, den er bare så smuk. Men utrolig svær, at få ordenlige billeder af. Derfor har jeg valgt, at vise jer to billeder denne gang. Det første billede er ikke helt fokuseret ordenligt på neglene, men det billede viser næsten den rigtige farve. Det andet billede er fokuseret på neglene, men farven viser sig ikke ordenligt. Men jeg vil sige, at farven er en mellem ting mellem de to billeder. Allerede nu er jeg vild med de tre nye fra Rimmel. Når jeg skal have en ny farve på næste gange, bliver det enten den lilla eller orange fra Rimmel. Hvilken synes I, at jeg skal have på næste gang? Tjek billedet i indlægget under dette.

6 kommentarer:

 1. Den er virkelig, virkelig smuk den farve! :-)
  Jeg vil sige du skal prøve den lilla næste gang, hihi.

  Go' aften til dig søde!
  - Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde ;-)

   Jeg ser lige hvad andre siger, ellers bliver det lilla :-)

   God dag til dig søde :-)

   Slet
 2. Jeg har den røde i den der serie.. de er vildt fede.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg stod faktisk også med den røde i hånden, men jeg tog den orange istedet ;-)

   Fede er de ihvertfald :-)

   Slet
 3. Anskaffede mig den røde, da jeg ville have haft den på til galla for en måned siden, men farven passede ikke så godt med min kjole, så jeg har stadig ikke fået prøvet min neglelak. Synes den er lidt for voldsom til hverdag, så jeg mangler en lejlighed til at prøve den røde. :-) Men den blå ser godt nok vildt flot ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det var da rigtig ærgerligt, at den ikke passede. Jeg synes slet ikke, at de er for voldsomme ;-). JEg tror, at er den vanesag. Jeg er heller ikke så god til rød neglelak, men det er nu mere fordi, at jeg synes det ser underligt ud til mig :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon