01 maj 2013

PINK SPARKLES


I søndags blev jeg forkælet af min kæreste. Jeg fik lov til, at købe to nye neglelakker og to andre ting, som er på vej med posten. Som i ved, elsker jeg neglelakker fra mærket OPI. Det er mit favorit mærke indenfor neglelak, så derfor blev det selvfølgelig også to lakker derfra. Jeg valgte, at købe disse to, som hedder Which Is Which og Pink Friday. Det siger nok sig selv, hvilken der er Pink Friday. Jeg har længe, ledt efter den perfekte babylyserøde neglelak. Jeg blev anbefalet denne af Mia (LINK), og det er den perfekte farve. Jeg har stadigvæk nogle neglelakker, som jeg ikke har fået vist jer. Så jeg regner med, at de kommer ind på bloggen, om ikke så længe. Jeg er utrolig glad for disse, og især fordi, at jeg har fået dem af min kæreste. Jeg elsker, når han gerne vil forkæle mig. Hvad var det sidste du fik, af en anden person?

10 kommentarer:

 1. Uh, kunne være dejligt hvis min kæreste også syntes han skulle give mig neglelakker, bare sådan fordi :D
  Sidst jeg fik noget af en anden person var vidst nok da jeg var med min mor på strøget fordi HUN skulle finde noget tøj til sig selv, men det endte med hun købte mere tøj til mig end til hende! :o

  <3
  www.ablondemess.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid skønt, at blive forkælet :-).

   Det var slet ikke så dårligt :-*

   Slet
 2. Jeg er helt vild med den pink! Du har ret - en babypink neglelak SKAL man bare have på lager, man ved aldrig, hvornår man får brug for den! ;-) Og dejligt, din kæreste lige fik lyst til at forkæle dig.

  Katrine B
  http://bagkatrineb.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en neglelak farve, ALLE burde have! :-)

   Slet
 3. Jeg har haft mit indbrud og derfor læste jeg på Christinas blog, at hun havde fået sponsoreret en alarm, og den gav min mor mig,og det jeg evig taknemlig for! Håber den kan hjælpe mig :)

  Fed lyserød farve!

  SvarSlet
 4. Så flotte! Og du fortjente den forkælelse :-D <3

  SvarSlet
 5. Hvor er de lækre, jeg er kun meget misundelig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det synes jeg også selv :-)

   Det er ok, at være misundelig :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon