27 april 2013

MIN KONFIRMATION 2006

I disse dage er der mange der bliver konfirmeret, og til dem vil jeg ønske et stort tillykke med dagen. Jeg er selv blevet konfirmeret. Dette gjorde jeg den 7 maj 2006, så det er efter hånden mange år siden. Min konfirmation tilbragte jeg sammen med min familie, og jeg havde en rigtig skøn dag. Efter kirken var jeg nede ved åen i Skive, og fået taget billeder. 2 af billederne kan i se ovenfor. Jeg havde en lang hvid kjole på, en hvid blonde jakke, hvide sko og smykker jeg selv havde lavet. Jeg husker det som en god dag med god mad, sange, gaver, taler og meget meget mere. I forhold til de gaver jeg fik og dem konfirmander ofte får nu, var der ikke stor forskel. Jeg fik en rejse, bærbar computer, kamera, penge, cykel, smykker og tøj. Det er ofte det konfirmander, får den dag idag. For to år siden, blev min lillesøster konfirmeret og sidste år min lillebror. I år er jeg ikke inviteret til nogle konfirmationer, og der går nok også nogle år, før at jeg skal til en igen. De næste i min familie er først om 8-9 år, så der er lang tid til. Har du været til konfirmation i år? Og er du selv konfirmeret?

7 kommentarer:

 1. ih hvor var du fin! :-)
  jeg er ikke selv konfirmeret - jeg følte ikke for at sige ja til noget jeg dengang ikke troede på. :-)
  og skal faktisk kun til én konfirmation i år. til gengæld kommer der vidst riiiigtiiiig mange mennesker, så det er fint med mig :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde :-)

   Man skal heller ikke gøre det, bare fordi andre gør det. Man skal stå inde for sit valg :-)

   Slet
 2. Ej hvor ser du bare sød ud, og hvor er du fin :D
  Jeg er også konfirmeret, men det er også maaange år siden efterhånden (føler mig gammel, haha), men det var en skøn dag! Desværre skal jeg slet ikke til nogle konfirmationer i år - Ingen i familien har lige den alder lige nu :-)

  Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak for din søde kommentar Louise :-) <3

   Det er utroligt, at man kan føle sig så gammel, når man tænker tilbage i tiden. Det må vi hellere lade være med :D

   Knus til dig også

   Slet
 3. Hvor var du bare smuk og fin, i din konfirmations kjole!:-)
  - Jeg har været til konfirmation i år, det så hyggeligt, og lækkert med god mad, selskabet og at man gør konfirmanden glad :')
  Er også selv blevet konfirmereret for nogle rå siden!

  SvarSlet
 4. Sikken en fin kjole og gode billeder fra din konfirmation. Håber også du fik en super fed konfirmationsfest :-)

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon