21 marts 2013

WHAT'S NOT TO LOVE

Sidste år i marts, købte jeg mit første par Jeffrey Campbell i modellen Lita, som også er på billederne ovenfor. Mine købte jeg i sort ruskind. Jeg havde været forelsket i dem længe, og de blev endelige mine. Jeg var helt opsat på, at jeg skulle bruge dem ofte. Men det er bare ikke sket. Jeg har brugt dem, næsten hver gang, at jeg har været i byen. Nu står de bare på hylden og samler støv. Jeg går ikke meget i byen, og derfor bliver de ikke brugt. Jeg er ked af, at jeg ikke får dem brugt. Jeg kunne nemt bruge dem til hverdag. Men jeg er ikke sikker på, om det er for meget til hverdag? De er jo meget højere end, mange andre sko. Her snakker vi en hæl på 12 cm, og plateau på 5 cm. Jeg er en person, som tænker over, hvad andre tænker om mig. Derfor er mit spørgsmål til jer. Er det for meget, at gå i sådanne sko til hverdag? Hvad mener I?

5 kommentarer:

 1. Jeg synes bestemt det er for meget :O) men jeg er også en meget dressed Down person. Synes helt sikkert det høre sig til byen eller stor byen ;). Men jeg er sgu også så kedelig!

  SvarSlet
 2. Jeg syntes overhovedet ikke det er for meget med sådan sko til hverdag. :)
  Jeg går selv med sko med hæl til hverdag, selv her i sne vejr, de er dog ikke 12cm, men syntes det er meget feminint og ikke overdresset. :)

  SvarSlet
 3. Vil lige nævne at jeg altså også godt kan have hæle på i skole, men jeg synes at disse høre sig til i byen eller en stor by ;-)!

  SvarSlet
 4. Synes at lige præcis de der sko er for meget til hverdag, fordi de er så store og "her kommer jeg agtigt" :-)
  Men i sidste ende er det jo hvad du synes er pænest, og hvad du føler dig tilpas med!

  ablondemess.dk

  SvarSlet
 5. Vær ligeglad med, hvad alle andre tænker! Hvis du elsker de sko, så tag dem på så tit du vil :)
  Personligt synes jeg sagtens man kan have dem på til hverdag!

  Knus
  www.somethingsammi.blogspot.com

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon