27 februar 2013

OSIS+ DUST IT

Jeg har været så heldig, at få lov til, at teste dette produkt, som jeg har fået tilsendt af Cocopanda. Jeg vil derfor fortæller jer, hvad jeg synes om produktet, ud fra min egen mening. 

Produktet er fra Schwarzkopf og hedder OSiS+ Dust It. Til jer der ikke kender til produktet, så kan jeg fortælle, at det er en pudder, der skal give struktur, fylde og godt hold på håret. Man kan påføre det enten ved, at drysse en lille smule ud i håret, og bruge fingerne til, at give fylde. Og så kan man også bruge det ved, at drysse det ud i hånden, og gnide hænderne mod hinanden, og derefter fordele det i håret med fingerne. Jeg fortrækker helt sikkert, at bruge metode 2. Der føler jeg, at jeg har mest styr over det. Det er drøj i brug, og bøtten indeholder 10 gram, så denne bøtte kan holde længe.

Jeg er helt vild med produktet. Det giver som lovet en god fylde og struktur i håret. Og her i den kolde tid, når man har hue på, kan ens hår godt blive fladt. Men med dette produkter, kan du give håret fylde, efter du har haft hue på, da det ikke "stivner", ligesom hårlak gør. Det har også en matterende effekt, og man kan også bruge den, hvis hår er lidt fedtet en dag, hvilke helt klart også et plus i min bog. Det er helt klart et produkt, jeg synes, at alle piger burde have derhjemme. Det kan redde mange dårlige hårdage. 

Lige nu kan man købe en bøtte OSiS+ Dust It til kun 49 kr. hos Cocopanda.


Sponsoreret indlæg

6 kommentarer:

 1. jeg elsker det. siden jeg prøvede det før første gang for 3 år siden, har jeg ikke kunne undvære det i mit skab!!

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er endnu en af de bedste hårprodukter jeg har prøvet! Det fungerer bare - og jeg kan ikke undvære det!

  SvarSlet
 3. Hvor fedt! Jeg har tit kigget på det her produkt, og overvejet at købe det, men jeg har aldrig fået det gjort. Men nu bliver jeg næsten nødt til det, når jeg hører din anmeldelse! For mit tynde slaskede hår, kunne helt sikkert godt bruge noget fylde og struktur! :)

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit hår er også tit helt faldt i toppen. Men dette produkt gør virkelig underværker, for tyndt hår :)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon