05 februar 2013

OH MY GOSH

Her for et par uger siden, fik jeg tilsendt nogle produkter fra GOSH (øjenskygge, blush, lipgloss, eyeliner og neglelak), som jeg har testet og vil fortælle min mening om.

GOSH Smokey Eyes Palette - 04 Blue
Denne øjenskygge palette er jeg vild med. Farverne er rigtig pigmenteret, og ser godt ud på. Det jeg er vild med er, at der en step-by-step guide med, så man kan se, hvor farverne skal bruges henne. Dette er især smart, hvis man er nybegynder med makeup. Denne palette kan både bruges til hverdag, og fest. Selve øjenskyggerne er rigtig nemme, at arbejde med og blender utrolig godt sammen. Alle 4 farver kan bruges sammen og hver for sig.

GOSH Multicolour Blush - 50 Pink Pie
Denne blush, den er fantastisk! Jeg er helt vild med den. Fire farver i én. Denne blush hedder ikke multicolour for ingenting. Det er fire rigtig flotte farver, som kan bruges hver for sig eller sammen. Da jeg så den første gang, var jeg lidt skeptisk. Farverne er meget kraftige, når man bare lige kigger på den. Men når den kommer på, ser det naturligt ud. Hvis man ønsker et mere "kraftigt" look, skal man påføre den af flere gange, da den ikke er så pigmenteret.

GOSH Intense Eye Liner Pen - 01 Black
Denne eyeliner er utrolig nem, at påføre. Jeg har aldrig været god til, at påføre eyeliner. Men denne gør det nemt, og giver et flot resultat. Man kan både lave en meget tynd og tyk streg. Farven er meget pigmenteret, og er nem, at påføre på øjenlåget. Denne eyeliner tørrer rigtig hurtigt. Hvilke helt klart er et plus.

GOSH Neglelak - 616 Lazy Green
Konsistensen på lakken gør, at den er nem, at påføre. Neglelakken er mat, hvilke jeg er mest til, når vi er ovre i de grønne nuancer. Den dækker med 1 lag, men med anden lag bliver farver mere kraftig og flottere, at se på. Jeg havde den på i godt 4-5 dagen, uden at den var begyndte, at skalle af. Hvilke er godt klaret, da jeg ofte har problemer med, at neglelakker skaller hurtigt af. Penslen er lidt for lille. Men ingen hindring i en pæn påføring.

GOSH Volume Lip Shine - 07 Burgundy
Denne lipgloss er simpelhen så pæn. Den er lidt bær agtig i farven, og meget naturlig. Når man kommer den på læberne, giver den lidt farve, hvilke jeg godt kan lide. Man kan nemt bære den alene eller oven på en læbestift. Den er nem, at påføre. Dog klister den en lille smule, lige når man har påført den. Alt i alt en rigtig god lipgloss.Sponsoreret indlæg

6 kommentarer:

 1. iih, lakken har jeg på nu!! :-D

  rigtig fine produkter. har overvejet øjenskyggen :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er simpelhen så flot :-)

   Go for it, øjenskyggen er rigtig fin! ;-)

   Slet
 2. Fine produkter :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. ^Årh det var da ikke så dårligt at få tilsendt :o)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon