05 januar 2013

OLD BLOG POST

Jeg vil poste et indlæg, som jeg skrev for et stykke tid siden igen. Det begynder, at gentage sig igen. Det er simpelhen trættede. Så her er det.


Dette her indlæg har jeg tænkt på, at skrive den sidste uges tid. Der er nogle ting jeg har tænkt meget over. Og ting som jeg ikke forstår! Jeg har lagt mærke til, at flere begynder, at blogge. Både piger og drenge. Hvilke jeg synes er rigtig fedt. Det er in for tiden, at have en blog. Så der er selvfølgelig også flere og flere der har/opretter en blog. 

Det som jeg har lagt meget mærke til er, at jeg ofte får en kommentar: følges? hvis du følger mig, følger jeg dig, osv osv. Jeg er simpelhen træt af det. Hvorfor skal man følge en blog, som der ikke interessere en? Det er en ting jeg virkelig ikke forstår mig på. Jeg vil meget hellere have 10 læser, hvor jeg ved, at alle læser med, end at jeg vil have 200 læser, hvor der måske kun er 40, der læser med. Det er sådan, at jeg har det. Men jeg tror, at grunden til, at mange gør sådan er fordi, at de vil have læsere. Og ikke kun 10-20 stykker. Men mange læser! Jeg ved, at for nogle er det vigtigt, at man har mange læser. Hvilke jeg heller ikke forstår mig på.

En anden ting er, at jeg synes, at man skal oprette en blog, fordi man føler, at man har noget at byde på, noget man har brug for, at komme ud med. Et slags frirum! Det kan være sine tanker, ideer, meninger, viden omkring forskellige ting osv. Men jeg synes også, at man skal oprette en blog, fordi at det er det man føler for. Og ikke bare oprette en fordi, at ens ven/veninde har en. 

I starten da jeg selv begyndte, at blogge, have jeg læst forskellige blogs i 1 års tid. Jeg synes, at det kunne være spænende, at have en blog selv. Så jeg oprettede en. Det første lange stykke tid, var det meget useriøst. Det var næsten altid billeder fra nettet, til mine indlæg. Teksterne jeg fik skrevet, var nogle der var skrevet hurtigt. Ikke 100% gennemfødt. Efter længere tid med bloggen, har jeg set, hvor meget tid det kræver, at have en blog. Man skal finde inspiration, skrive indlæg, tage billeder til bloggen, og mange andre ting. Jeg har haft perioder, hvor jeg ikke har følt mig inspireret, og ikke haft lyst til, at blogge. Jeg tænkte den gang, hellere dårlige indlæg, end ingen indlæg. Men der har jeg taget fejl. Der er nemlig ingen grund til, at lave et indlæg, bare for, at lave et indlæg. 

Jeg har lært rigtig mange ting. Jeg har givet mig selv bedre tid til, at blogge. Hvilke også giver mig mere lyst fordi, at jeg ikke føler mig presset i tid. Og de ting jeg har lært, er jeg rigtig glad for, at have lært. 

Dette indlæg er blevet meget blandet. Men jeg havde brug for, at komme ud med alt det her. Noget der brændte inde i mig! Hvad er jeres mening omkring alt dette? Jeg håber på, at høre nogle af jeres meninger og erfaringer. 

I kan komme til blogindlægget her.

3 kommentarer:

 1. Jeg ved hvordan du har det! :) Synes også det er tydeligt at se på nogle af de blogge som er
  startet op, at de bare ligner mange andre blogs ren design mæssigt - og det bliver bare
  upersonligt og det giver ikke mig lyst til, at følge bloggen. Og jeg er virkelig også træt af
  kommentarer, hvor der måske bliver skrevet ET ord til et indlæg jeg måske har lavet og så
  drejer resten sig om: Kig forbi min blog, måske vi kunne følges!? Jeg er altid høflig og
  skriver jeg gerne kigger forbi, men det betyder ikke at vi skal følges. Jeg følger også kun
  dem, som jeg mener har noge at byde på og ikke dem som bare vil have flere 100 læsere ud af at blogge.

  Det var dejligt at komme ud med, da jeg selv længe har overvejet at skrive et indlæg der minder om dit! Så tak for det! :)

  SvarSlet
 2. Giver dig helt ret i det her!

  Udover det så er jeg altså helt vild med dit nye blog design, man kan virkelig se du gør noget ud af det!<3

  SvarSlet
 3. Giver dig fuldstændigt ret!
  Man ser også ofte, at dem der skriver disse kommentar på forskellige blogs som regel er nye og uprofessionelle bloggere. De ser kun på tallet af følger, og ikke interessen i deres kommentar :-)

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon