14 december 2012

RANDOM FACTS

Ting som du aldrig tager hjemmefra uden? Mobil, smøger og dankort. Yndlings tøjbutik? H&M. Favorit parfume? Giorgio Armani Code. Høje eller flade sko? Jeg elsker høje sko, men til hverdag altid flade. Drikker du ofte juice? Nej. Bider du negle? Nej, ikke mere. The eller kaffe? Jeg kan ikke lide nogle af delene. Går du til sport? Er tilmeldt træningscenter, hvis det tæller? Har du dyr? Nej, men vil gerne have en mops. Hvorfor blogger du? Fordi jeg elsker det og det er min hobby. Har du en kæreste? Ja, verdens bedste! Sidste koncert du var til? Kato, til Skive Festival sidst år. Yndlings sangerinde? Det ved jeg ikkeYndlings citat? En ven er en som ved alt om dig og alligevel holder af digHar du søskende? Ja, 3, 2 hel og 1 halv.

Det bedste du ved? Min kæreste, veninder, familie, sne og bloggen! Det værste du ved? Folk der lyver og falske mennesker.Yndlings årstid? Vinter! Jeg elsker sne, dog er det lidt træls, at det er så koldt Hvad kan du bedst lide at lave på en regnvejrsdag? Se film, spille computer og blogge! Lys, mørk eller hvid chokolade? Lys og hvid! Hvilket stjernetegn er du? Skopion. Læser du tit bøger? Nej, det gør jeg ikke. Planlægger du dine outfits? Aldrig. Dog hvis jeg skal noget specielt, så gør jeg. Det sidste du købte? Et halstørklæde på Ebay. En serie du kan se om og om igen? Pretty Little Liars! Har du nogensinde mødt en kendt? Ja, det har jeg. 

Indlægget er inspireret af bl.a Rikke Claudia og Malene Mygind.

2 kommentarer:

 1. Åh, sådanne indlæg er så sjove at læse1

  //Ida
  http://www.livetifoelgeida.dk/2012/11/do-you-even-know-me.html
  - Jeg har en spørgerunde igang, og jeg mangler spørgsmål. Jeg håber du vil kigge forbi, og evt. efterlade en kommentar, det vil betyde meget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er glad for, at du kan lide indlægget :-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon