22 december 2012

INSPIRATION - CURLY HAIR


Jeg elsker krøller. Det er kan både være feminint og råt. Krøller klæder stort set alle, ihvertfald hvad jeg synes. Jeg glæder mig rigtig meget til, at mit hår bliver længere, så jeg kan få flotte lange krøller i håret. De krøller jeg bedst kan lide, er det første og tredje billede. Hvilke slags kan i bedste lide?

6 kommentarer:

 1. Jeg er hel vild med billede nr to, jeg har selv ret tit en sløjfe oven på hovedet med alt mit hår, men havde aldrig tænkt man også kunne lave den med krøller :D Har du tænkt på at bruge et Wawe Jern?? det bølger håret så det ser ud som krøller??, jeg bruger det oftest når jeg skal i byen, for det passer nemlig uanset hvad længde man har??:o) kan godt prøve at vise nogle billeder på bloggen vis du ønsker det??:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har før prøvet et wave jern, men ikke det bedste resultat, desværre :-(. Min søster bruger et tit, og det bliver så smukt. Mit problem er, at mit hår omme i nakken er meget kort. Det er så ærgeligt! :-( Men heldigvis vokser det ud igen.

   Men du må meget gerne lave en guide på bloggen, måske evt. i en video? ;-)

   God jul til dig søde :-)

   Slet
 2. Jeg elsker løse krøller, fuldstændigt ligesom Mileys. De er bare super flotte, og passer bare til alt og alle. Men som du også skriver gør krøller det næsten altid. Bare man havde sådan nogle normalt :-)

  Julie
  www.steendahl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne virkelig ikke være dårligt, at have sådan nogle krøller hver dag :-)

   Slet
 3. Omg, hvor jeg elsker håret på nr. 2 fra højre nederst! Sindssygt flot farve og krøller :-)

  - Glædelig jul, Louise <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smukke!

   Nu er julen godt nok ovre, men god jul til dig også søde Tina! <3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon