21 december 2012

JULEN 2012

I år har vi valgt, at holde jul ved mine svigerforældre, ligesom at vi gjorde sidste år. Vi kører til Skive søndag d.23, hvor vi skal spise frokost med mine svigerforældre. Senere på dagen, tager vi hjem til min mor, hvor min moster, onkel og kusine også kommer. Der skal vi spise aftensmad. Juleaften skal vi spise frokost med Renés forældre, bror, mormor, moster, onkel, kusine og fætter. Efter frokost tager vi igen ned til min mor, og er tilbringer nogle timer med dem. Selve juleaften holder vi med Renés familie, med alt der hører til juleaften. Flæskested, ris ala mande, juletræsdans, sang, hygge, pakker og afslapning! D.25 har min kærestes familie en tradition om, at de spiller pakkespil. Og der gælder det om, at finde de mest forfærdelige/underlige pakker. Det har vi også gjort. Nu må vi se, hvad de andre har fundet på. Jeg glæder mig rigtig meget til juleaften. Jeg elsker julen. Især juleaften! Men det har i nok også fundet ud af?
Hvor skal i holde jul i år? Og med hvem?

Billederne er fra juleaften 2007.


4 kommentarer:

 1. vi holder altid jul hver for sig, min kæreste og jeg. han holder med sin familie, jeg holder med min :-) men fedt at i kan få det til at fungere på den måde! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay. Det lyder også hyggeligt ;-)
   Hvor længe er det, at i har været sammen?

   Slet
 2. Hyggeligt - jeg holder jul med mine forældre, søskende, min moster og onkel og deres børn - dvs. mine jævnaldrende kusine og fætre, samt min mors to mostre og deres ægtefæller. Så der er fuldt hus, ligesom jeg bedst kan lide det :D

  - Anne

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon