19 oktober 2012

I'm a BAD girl!

Som i nok ved, vil jeg rigtig gerne tabe mig. Og var begyndt i træning, og var begyndt, at kunne se resultater i form af, at min krop var blevet strammere nogle steder. Men selvfølgelig skulle det gå galt for mig. En dag forstrak jeg noget i mit højre ben, så jeg ikke kunne træne. Det gjorde ondt, når jeg bare gik normalt. Jeg besluttede til sidst, at jeg ikke skulle blive ved med, at overbelaste mit ben. Lidt efter lidt er min smerte gået væk. Jeg kan stadigvæk mærke det en lille bitte smule, men ikke meget. Det er mere, hvis jeg går rigtig meget i løbet af en dag. Derfor, så skal jeg for alvor igang her d.1 november!! Det dur ikke, at jeg stopper helt, når jeg var kommet så godt igang. Jeg glæder mig rigtig meget til, at komme igang igen. Og det er altid mere hyggeligt, at træne, når man har en hyggelig træningspartner. Så den 1 november, skal jeg op og svede igen! Vi ses Fresh Fitness!

6 kommentarer:

 1. keep up the good work!
  Jeg er også begyndt i fitness & der er intet bedre end at gå ud der fra, og vide at man virkelig har givet alt man har :)

  kram
  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, man har det altid godt bagefter! ;-)
   Knus

   Slet
 2. jeg starter også i november :-)
  så må vi holde hinanden i ørene :p

  SvarSlet
 3. Hvilken fresh fitness gå du i..

  Jeg er selv lige startet i Odense. Jeg har været igang siden i mandags og synes det er helt super. Jeg har været afsted 3 gange i denne uge, men jeg ved også at jeg skal passe på jeg ikke overbelaster kroppen. Har en knæ og en ankel der hurtig kan give probemer. Husk at start stille og roligt op og evt vælg nogle maskiner der ikke belaster din skade for meget.

  Hilsen Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Den i Aalborg. I starten var det super fedt, fordi der ikke var så mange mennesker. Men der var det også ny åbnet. Men efter lidt tid er mange fra bl.a. Fitness World kommet derhen. Det er altid en dejlig følelse at komme afsted.

   Det ang. skaden er jeg godt klar over. Men jeg var så dum, at tro, at det var ligegyldigt. Men det fandt jeg ud af, at det ikke var. Så jeg ved godt, at jeg skal passe på :-) En stille og rolig start bliver det også, er i utrolig dårlig form i forvejen ;-).

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon