02 september 2012Gør det der gør dig glad....


Det er hvad jeg har gjort. I mandags tog jeg den store beslutning, at sige min elevplads op hos Aldi. Det er en tanke jeg har gået med i næsten 2 uger. Der var rigtig mange ting der skulle overvejes, og tænkes godt igennem! Men heldigvis har jeg haft nogle fantastiske personer til, at støtte mig. Hvilke jeg sætter utrolig stor pris på.

Nu tænker i sikkert nok. Hvorfor har du sagt op? Jeg kan sagtens forstå jeres tanker omkring det. Det lyder også underligt for mange, når i ved, hvor længe, at jeg har gået og ledt efter en læreplads. I 2 år. Mange af jer vil sikkert også synes, at det er dumt, at jeg har sagt op osv. Men jeg har fået af vide, at man skal gøre det der gør en glad. Og det er det jeg har gjort. 

Hver dag jeg skulle på arbejde, havde jeg ikke lyst. Jeg havde aller mest lyst til, at blive hjemme i sengen hele dagen! Men det kunne jeg bare heller ikke. Jeg tog derfor på arbejde! Jeg kunne rigtig godt lide de mennesker, som jeg arbejde sammen med. Men var det nok til, at blive? Selve arbejdet var slet ikke mig. Det sagde mig intet! Jeg følte ikke, at det var det jeg ville med mit liv! Jeg havde ikke overskud til noget herhjemme, min træning, parforhold og bloggen. Hvilke er nogle ting, som betyder rigtig meget for mig. Jeg følte, at jeg ville noget helt andet. Men hvad ved jeg ikke endnu. Det har været en stor, og svær beslutning.

Skulle jeg bare bide de 2 år i mig, som jeg skulle være i lære? Skulle jeg sige op? Skulle jeg give det mere tid? Hvad ville andre sig? Hvem ville støtte mig? Hvad ville andre tænke?

Jeg har haft rigtig mange og lange snakke med Heidi, som er min kærestes kusine og min veninde. Hun har været en stor hjælp og støtte for mig. Hun har selv prøvet, at sige op imens, at hun var i lære. Dog da hun havde været i lære i 1 år! Jeg har følt, at hun har kunne forstå mig, og sætte sig ind i de ting, jeg nu gik og tænkte over og følte. Jeg synes, at det har været skønt, at have en der kunne forstå mig og mine tanker så godt. Vi har snakket meget om, at det ikke er rart, at lave noget man ikke brænder for. Fordi så er 2 år lang tid. Vi har bl.a. også snakket meget om, hvor lang tid, man skulle give det en chance. Var der tale om 1 uge, 2 måneder, 1 år? Ja, hvor længe skulle man give det tid? Men hvis man føler, at man ikke kan og vil det, så skal man heller ikke gøre det, bare fordi, at man endelig har fået noget.

Jeg synes også, at det har været rigtig svært, at fortælle mine forældre og svigerforældre det. Jeg har været meget bange for, hvordan de ville reagere på det. Ville de blive sure, skuffet, kede af det, glade osv.? Min far har jeg haft en rigtig god og lang snak med, som virkelig har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har bl.a. fået nogle gode råd til, hvad jeg skal gøre nu osv. Han har virkelig støttet mig op omkring det. Min mor blev ked af det, som hun sagde. Men det er der ingen grund til. Fordi som min far sagde: man skal have hjertet med hele vejen, ellers fungere det ikke! Hvilke jeg er enig med ham i! Min svigermor blev skuffet og sur, hvilke jeg har været rigtig ked af. Da det var hendes reaktion, jeg har frygtet aller mest. Hende har jeg snakket med om det, men ja. Hun er stadigvæk skuffet, hvilke jeg godt kan forstå! Men dette er en beslutning jeg står ved, og der ikke kan og skal laves om på! 

Jeg har haft brug for, at komme ud med dette! I er en rigtig stor del af mit liv, og jeg fortæller jer mange ting, som også er personlige. Mange af jer der har fulgt med fra start af, ved også, at jeg har søgt elevpladser rigtig lange. Dette gjorde også at beslutningen blev svære, at tage.

Efter jeg har sagt op, har jeg følt mig meget mere glad, og lettet. Jeg har fået overskuddet tilbage til, at gøre ting herhjemme, bruge tid med min kæreste, træning, og ja igen bloggen! Jeg har det bare skønt nu, og er glad igen! Det er en følelse jeg virkelig godt kan lide, at have!

Nu vil jeg slutte dette indlæg af, og ønske jer alle sammen en rigtig god søndag.

8 kommentarer:

 1. Er enig med din far. Håber du finder noget der er mere dig, men har du noget i tankerne? Fortæl mig det!

  Go søndag smukke <3

  Kat

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på, at jeg gør! Det tager nok bare tid <3
   Lige nu er mine tanker helt tomme! Så jeg kan desværre ikke fortælle dig noget. Men jeg skal nok sige til.

   Knus til dig mulle <3

   Slet
 2. det er surt at spilde tiden på noget man ikke rigtig gider. så det eneste du kan gøere nu, er at finde ud at hvad du vil - også gå efter det! :-)
  det er en stor beslutning du har taget, men allerede nu kan du jo mærke det var det rigtige. så der er slet intet at fortryde! :-)

  håber tingene kommer til at flaske sig for dig, eller hvad man siger <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig alt for surt. Det er både spild af min og deres tid! Og jeg ved også, at hvis jeg var blevet, så var jeg blevet mere og mere ked af det. Hvilke heller ikke er godt! :-). Jeg er helt sikker på, at det er det rigtige jeg har gjort, så jeg er bare rigtig glad. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg gerne vil :-)

   Tak søde Malene! <3

   Slet
 3. Åh, må jeg spørge hvad fonten på din header hedder? Jeg tror nemlig det er den samme som min, som jeg brugte for LANG tid siden, men kan simpelthen ikke huske hvad den hedder :/

  SvarSlet
 4. Hvor længe har du haft elevpladsen?
  Din nærmeste kan ikke tillade sig at blive skuffet, sure eller andet på dine vegne, da det er 100% dit valg, og det faktisk ikke går ud over dem på nogen måde. De burde være glade for dit valg, når det nu er det du vil! Jeg syntes det er fedt ,at du har sagt fra før det gik hen og blev ALT for træls! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde arbejdet der en måned :-)

   Nej, det mener jeg heller ikke, at de kan! Det skuffer mig også lidt, at bl.a. at min svigermor blev. Men tusind tak for din opbakning søde. Det sætter jeg rigtig stor pris på :-)

   Knus til dig <3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon