09 juli 2012

I got a job

Idag fik jeg det bedste opkald i lang tid. Ca. 20-30 minutter efter jeg var stået op, ringede et nummer jeg ikke kendte. Jeg tog selvfølgelig telefonen, og ham der ringede kom med den bedste besked. Jeg havde været til jobsamtale ang. elevplads i en Aldi butik her i Aalborg for ca. 14 dage siden. Han spurgte om, jeg var interesseret i jobbet, fordi de ville rigtig gerne have mig ind som elev. Jeg sagde ja, med det samme! Jeg er bare så glad. Jeg skal starte d. 1 august. Så resten af juli måned, vil jeg nyde og kalde min sommerferie. Efter 2 års søgen, lykkedes det mig endelig. Jeg er så glad, så glad, så glad! Nu falder alting lige så stille på plads, hvilke jeg er rigtig glad for. Jeg ville selvfølgelig dele denne gode nyhed med jer. Da jeg føler, at i er en stor del af mit liv. Jeg glæder mig rigtig meget og er bare så glad. Imorgen skal jeg en tur i zoologisk have med min mor og søskende. Så jeg håber, at det holder tørvejr imorgen. Nu vil jeg smutte ind under dynen, og putte med min søde kæreste. Sweet dreams ♡.

8 kommentarer:

 1. Ej forhelved Loui!

  Kæmpe tillykke, kendte jo til din kamp! Det glæder mig meget! Super godt at hører! :-D

  Katrine <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Katrunte! <3

   Det har virkelig været en hårdt kamp! Men endelig, efter 2 år. Så vandt jeg den endelig <3

   Slet
 2. Ih, stort tillykke med det! Det er altid sådan en kæmpe lettelse og fed følelse, når man bare har søgt og søgt og søgt, og så lige pludselig! Så lykkedes det <3

  Knus :)
  www.somethingsammi.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maja! ;) <3

   Ja, det er virkelig rart. Nu ved jeg nemlig hvad min fremtid bringer, de næste 2 år ihvertfald. Hvilke jeg er rigtig glad for <3 Og alt for mange nederlag, tager også hårdt på en. Men man skal ikke give op <3 Det skal nok lykkes en dag. Det gjorde det heldigvis for mig :-)

   Mange knus til dig :-)

   Slet
 3. Ih, hvor er det fedt for dig Louise!
  Tusind mange gange tillykke! :)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tak Maria! <3
   Jeg er også rigtig glad for det :-)

   Slet
 4. Tillykke! Det er bare det bedste, når jobsituationen falder på plads, efter langs tids søgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-).

   Ja, det er det ihvertfald. Det er en rigtig rar følelse! ;-)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon