12 juli 2012

Blogverdenen

Dette her indlæg har jeg tænkt på, at skrive den sidste uges tid. Der er nogle ting jeg har tænkt meget over. Og ting som jeg ikke forstår! Jeg har lagt mærke til, at flere begynder, at blogge. Både piger og drenge. Hvilke jeg synes er rigtig fedt. Det er in for tiden, at have en blog. Så der er selvfølgelig også flere og flere der har/opretter en blog. 

Det som jeg har lagt meget mærke til er, at jeg ofte får en kommentar: følges? hvis du følger mig, følger jeg dig, osv osv. Jeg er simpelhen træt af det. Hvorfor skal man følge en blog, som der ikke interessere en? Det er en ting jeg virkelig ikke forstår mig på. Jeg vil meget hellere have 10 læser, hvor jeg ved, at alle læser med, end at jeg vil have 200 læser, hvor der måske kun er 40, der læser med. Det er sådan, at jeg har det. Men jeg tror, at grunden til, at mange gør sådan er fordi, at de vil have læsere. Og ikke kun 10-20 stykker. Men mange læser! Jeg ved, at for nogle er det vigtigt, at man har mange læser. Hvilke jeg heller ikke forstår mig på.

En anden ting er, at jeg synes, at man skal oprette en blog, fordi man føler, at man har noget at byde på, noget man har brug for, at komme ud med. Et slags frirum! Det kan være sine tanker, ideer, meninger, viden omkring forskellige ting osv. Men jeg synes også, at man skal oprette en blog, fordi at det er det man føler for. Og ikke bare oprette en fordi, at ens ven/veninde har en. 

I starten da jeg selv begyndte, at blogge, have jeg læst forskellige blogs i 1 års tid. Jeg synes, at det kunne være spænende, at have en blog selv. Så jeg oprettede en. Det første lange stykke tid, var det meget useriøst. Det var næsten altid billeder fra nettet, til mine indlæg. Teksterne jeg fik skrevet, var nogle der var skrevet hurtigt. Ikke 100% gennemfødt. Efter længere tid med bloggen, har jeg set, hvor meget tid det kræver, at have en blog. Man skal finde inspiration, skrive indlæg, tage billeder til bloggen, og mange andre ting. Jeg har haft perioder, hvor jeg ikke har følt mig inspireret, og ikke haft lyst til, at blogge. Jeg tænkte den gang, hellere dårlige indlæg, end ingen indlæg. Men der har jeg taget fejl. Der er nemlig ingen grund til, at lave et indlæg, bare for, at lave et indlæg. 

Jeg har lært rigtig mange ting. Jeg har givet mig selv bedre tid til, at blogge. Hvilke også giver mig mere lyst fordi, at jeg ikke føler mig presset i tid. Og de ting jeg har lært, er jeg rigtig glad for, at have lært. 

Dette indlæg er blevet meget blandet. Men jeg havde brug for, at komme ud med alt det her. Noget der brændte inde i mig! Hvad er jeres mening omkring alt dette? Jeg håber på, at høre nogle af jeres meninger og erfaringer. 

14 kommentarer:

 1. Jeg har det på nøjagtig samme måde, med når folk skriver, følges?, fordi jeg vil ikke bare blive fast læser af en blog, fordi de bliver af mig, jeg vil have folk læser min blog, fordi de gerne vil, uanset om jeg er fast læser hos dem eller ikke, og jeg følger ikke bare alle mulige blogge, der slet ikke intressere mig. :)<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis det jeg mener! Jeg kan virkelig ikke forstå, at man skal følge en blog, som man ikke læser, bare for at få flere læser! Det interessere mig slet ikke! ;-)<3

   Det er rart, at høre, at det ikke kun er mig der har det sådan :-)

   Slet
  2. jeg har det på samme måde! følger kun de blogge jeg synes er interessante - det andet er mit liv for kort til :-D
   men det med mange læsere, kan det ikke have noget at gøre med, at de 'store' blogge tit får sponsoreret ting og sådan? jeg ved det ikke, det er bare det jeg tænker.
   personligt er jeg også ligeglad med læser antal, jeg blogger for min egen skyld. men selvfølgelig er det fedt folk gider at følge med! :-)

   Slet
  3. Enig Malene! :-). Det med de store blogger kan sagtens være sådan noget.

   Hvis en blogger sagde til mig, at de ikke gjorde det fordi, at der er nogle der læser med, så ville jeg ikke tro på dem! Jeg gør det selvfølgelig for min egen skyld, men også fordi jeg ved, at der er nogle der læser med, og kan lide det jeg laver :-)

   Slet
 2. Smukke ord fra en smuk pige! Du har fuldstændig ret, og har faktisk også åbnet mine øjne lidt!<3

  SvarSlet
 3. Er helt enig! Det er så dumt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig latterligt! Man bliver en smule irriteret..

   Slet
 4. Ned med follower for follower!!! ;)
  -Skal vi følges? hahahahah:D (Klokken er lort, humoren derefter)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ned med follower for follower! :D

   Slet
 5. Er så enig! Synes også det er vildt irriterende, når folk bare har en "fast" kommentar, som de skriver til alle blogs. Hader når folk ikke lige kan bruge to minutter på at læse et indlæg, og så komme med en relevant kommentar, i stedet for bare at spørge om man vil følges :-)

  // showmewhatloveis.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig rigtig irriterende. Der er rigtig mange der gør det!

   Jeg har også nogle gange oplevet kommentar ala det her:
   Fin blog. Jeg følger dig nu. Ville blive glad hvis du også følger mig.

   Man mistænker det lidt som om, at det bare er en af de kommentar, som bare bliver smidt på forskellige blogs. For i de fleste tilfælde, så følger de ikke en! ;-)

   Slet
 6. Jeg er så enig! Hvorfor følge en blog, som man ikke intresserer sig for? Det giver slet ingen mening. Desuden er jeg heller ikke selv vild med, at have en masse læsere, hvis man ingen respons får. Derfor vil jeg hellere have få ægte faste læsere, som kommenterer, end en hel masse falske, som knapt nok har været inde på ens blog mere end én gang :) Hyggelig blog! Jeg føger dig nu med bloglovin og google friend connect! :)
  _____
  http://to-capture.blogspot.com/
  http://to-capture.tumblr.com/
  http://followgram.me/mathuldehihi/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor man gider følge en blog, bare for, at få flere læser?

   ENIG! Der er ikke noget ved, at have læser, som ikke giver noget respons, til det man skriver om. Fordi når de ikke gør det, så er de jo bare læser for ingen ting. Og ja, hellere få trofaste, end flere "falske".

   Mange tak. Jeg følger også din blog! ;-)<3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon