11 juni 2012

Where have you been?

Jeg har været utrolig meget væk fra bloggen det sidste stykke tid. Hvilke jeg beklager rigtig meget!! Der har været så mange ting, som jeg har skulle se til i sidste uge. Bl.a. tilbragt en del tid sammen med min kæreste, min veninde, været på sygehuset og lagt en del i sengen. 

Jeg ved ikke hvor meget blogging, der bliver den næste måneds tid. Jeg skal nok prøve, at passe det ind. Men det er virkelig svært, når man også har en flytning, at se til. Der skal en hel masse ting på plads, når man skal flytte længere væk, når man er i kommunens system. Det kræver også en del tid. Men jeg regner med, at få lavet nogle planlagte indlæg, så der er noget, at læse på bloggen, så den ikke forbliver tom.

Jeg håber inderligt, at i stadigvæk har lyst til, at læse med. Selvom det står lidt sløvt til på bloggen. Mange knus fra mig til jer 

2 kommentarer:

 1. de trofaste læsere er her uanset om du blogger en gang om dagen eller en gang om årt. håber det hele går i orden for dig - og jeg er her stadig når du så kommer tilbage til bloggen :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i. Hvis man rigtig godt kan lide en blog, så er det jo også "ventetiden" værd, når der kommet nye indlæg.
   Jeg er rigtig glad for, at høre, at du stadigvæk vil følge min blog. Det betyder utrolig meget for mig <3

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon