09 maj 2012

Et stort skridt

Det at flytte hjemmefra er et kæmpe skridt for alle. Jeg har været flyttet hjemmefra engang. Og jeg ser nu meget frem til, at jeg skal flytte hjemmefra igen. Det har været rigtig godt, at bo hjemme i lidt tid. Men når man først har været flyttet hjemmefra, så har man ikke lyst til, at flytte hjem. For mig har det været et nederlag, men også en nødvendighed. Men nu sker der store ting i mit liv. Forholdet med min kæreste køre perfekt. Vi er som nyforelsket igen! Jeg vil aldrig nogen sinde undvære min kæreste igen. 

Vi har derfor længe snakket om, at vi skulle flytte sammen igen. Men i hvilken by, har vi været lidt uenige om. Men nu er det store valg træffet. Vi har derfor besluttet, at vi flytter til Aalborg. Vi regner stærk med, at kunne flytte d.1 juli. Vi har idag været ude og kigge på en lejlighed. Og lejligheden er lige os. Et plus er helt klart, at en fælles ven skal være vores underbo, hvis vi får lejligheden. Så imorgen ringer vi til udlejeren, og siger, at vi gerne vil have den lejlighed. Vi krydser derfor fingre for, at de andre der har set på den, ikke har været hurtigere end os. Så søde læser, kryds fingre for os!! Det er en lækker 2 værelses lejlighed på 70 kvm. Den har alt, vi ønsker. Det eneste minus er det lille badeværelse. Men det er jo til, at lave med. Vi har nemlig fundet ud af, at et lille køkken ikke fungere for os. Det havde vi nemlig i den anden lejlighed. Så jeg håber virkelig at den bliver vores!!! 

Det har dog været en svær beslutning for mig, at tage. Det med at flytte langt væk fra min familie. Der er lidt over en times kørsel, til det eneste familie jeg har i Jylland. Men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt for os begge to. En ny start på livet. Hvilke jeg faktisk føler, at jeg har brug for. Efter de trælse ting, jeg har oplevet her i Skive. Skive er en lille by, hvor alle kender alle. Og ved næsten alt om alle! Og når byen er så lille, så går snakken også nemt! Derfor glæder jeg mig til, at skulle flytte til en storby, med meget større muligheder. Mit spørgsmål til jer er nu: Har i før flyttet langt væk fra alt? Hvordan oplevede i det? Positivt som negativt?

12 kommentarer:

 1. Det at flytte til København fra Fyn, det er det bedste jeg nogensinde har gjort. :)
  På Fyn føler jeg også bare at snakken går iblandt dem man kender, og Fyn har utrolig mange dårlige minder for mig, og havde ikke været rigtig glad der, de sidste mange år, så da jeg flyttede til København, var det en ny start på mit liv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid godt, når det ender med noget positivt :o). Men kender alt for godt det med, at snakken går. Det er virkelig træls :/

   Slet
 2. I burde altså flytte til København smukke <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ej. Det sker skam ikke smukke :-)
   For det første er det meget dyre, og for det andet, så ser jeg ikke mig selv bo på Sjælland igen :-)<3

   Slet
 3. Har flyttet fra Bornholm til Roskilde, og ja - det ved du jo alt om' stort set, et stort spring <3
  Men har det sån 50/50 med det, men håber i får det og at i bliver lykkelige i den nye lejelighed!

  Knus
  Katrine
  Katrineblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ved jeg som sagt godt :-). Men jeg ved også, at du er glad for det. Men du har nu også meget længere hjem, end vi har, når vi flytter :-)

   Mange tak putte. Jeg håber virkelig også vi får den <3

   Slet
 4. Vil du ikke lige tilføje mig på Facebook smukke <3

  SvarSlet
 5. Altså Helena Lindvig, det er mig der er skriver fra den her bruger :D Hjælper en veninde med at lave hendes blog og skal lige spørge dig om noget <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo selvfølgelig. Har lige gjort det :-)

   Slet
 6. Jeg har ikke prøvet det endnu, men jeg skal flytte hjemmefra til sommer, hvor jeg skal flytte til København. Tror det bliver dejligt at komme væk fra Skive, men det er alligevel rigtig langt at skulle flytte til Kbh, da det jo virkelig er langt væk fra min familie. Men heldigvis bor mine to brødre også i København. :)

  God søndag!
  Kram Maria Bach

  SvarSlet
 7. Godt valg louise :) Jeg flyttede selv til aalborg i september og det var det bedste valg nogensinde! Skive var på ingen måde et godt sted for mig heller, mange dårlige minder må jeg nok sige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, at det er et godt valg. Men indtil videre siger min mavefornemmelse, at det er et godt valg :-).

   Skive er virkelig en rigtig dårlig by. Alle kender alle, ellers ved folk, hvem man er. Der går rygter osv. Jeg glæder mig til, at komme væk :o)

   Slet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon