26 januar 2012

Håret
Her er billederne af mit nye hår. Jeg sad jo hårmodel i tirsdags, for en veninde i Randers. Jeg har ikke nogle gode billeder af nakken. Så det må lige vente lidt ;-). Jeg er utrolig glad for det! Farverne er rigtig flotte sammen. En mørk farve med lilla og rød i, dog ikke så tydeligt på billede. Også striber af orange, gul og rød ;-). Jeg er en glad pige!

9 kommentarer:

 1. Hvor er du sej! Det ikke alle, der tør kaste sig ud i sådan et hårprojekt.
  Det ser super fint ud!

  Knus <3
  / www.somethingsammi.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Nej, det er det ikke. Jeg har altid været øm overfor mit hår! Og var endda igang med, at få det langt. Men nogle gange skal der sket noget nyt, og sad jo hårmodel. Vidste endda på forhånd, at det ville blive lidt vildt. Men er rigtig glad for det :-).

   Slet
 2. Hold kæft det er fedt !! :P

  SvarSlet
 3. Hold da op, du gav mig et chok!! Havde ikke regnet med sådan nogle farver, men det er stadig super fedt! Og endnu mere fedt at du tør at gøre det. Tillykke med det!

  knus.
  /ceciliehansen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, håber ikke at du faldt ned af stolen, når nu du fik et chok! ;-). Jeg havde heller ikke regnet med, at det var sådan nogle farver. Lige da jeg var færdig, så var jeg meget i tvivl om det var mig. Og synes faktisk, at det var grimt. Men efter lidt tid, blev jeg mere og mere glad for det :-). Og tusind tak søde :-)

   Slet
 4. Dumme mig at jeg ikke har deltaget endnu! Det vil jeg straks gøre! :) hehe.

  SvarSlet
 5. fuck hvor er det bare mega fedt :o)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon