22 januar 2012

En stille weekend

Hej søde læsere! ;-)

Min weekenden har været stille og rolig. Jeg har ikke rigtig lavet noget, bare slappet af. Igår var jeg dog til fødselsdag ved mine 2 søskende, som fylder 15 år idag. Det er helt utroligt så hurtig tiden går. De er jo min lillebror og lillesøster. Jeg kan slet ikke forstår, at de allerede er 15 år. Men en ting der er dejlig, er at se, de vokser op og har det godt. Vi kan være rigtig uvenner, men alligevel elsker vi hinanden. Men sådan er det vel altid med søskende? :-)

Jeg har en anden lille nyhed til jer. Det er, at jeg på tirsdag skal sidde hårmodel, for min veninde, som uddanner sig til frisør. Jeg har to veninder der er ved, at uddanne sig til frisør. Den ene er en del længere end den anden. Det er ikke hende, jeg plejer, at blive klippet ved. Derfor skal jeg tidligt op og til Randers tirsdag morgen. Skal være der til kl.8. Jeg glæder mig utrolig meget, men er også rigtig spændt. Det skulle vist være konkurrence hår, som hun skulle lave. For at være ærlig, så aner jeg ikke, hvad konkurrence hår går ud på/betyder? Er der nogle af jer, der evt. ved det? :-) Jeg fik ihvertfald af vide, at det skulle være lidt vildt. Men krydser fingre for, at det ikke bliver alt for kort. Jeg er nemlig igang med, at få mit hår langt igen.

Jeg smider lige et billede op af noget hår, hun lavede i denne uge. Jeg synes, at det er super fedt. Men utrolig kort. Hun har dog sagt, at det ikke bliver  kort. Hvilke jeg er utrolig glad for :-).


Nu vil jeg hoppe i bad, og bagefter se fjernsyn. Håber i alle har haft en god weekend.

- hugs.

2 kommentarer:

  1. Håber du tager et billede af det når hun har lavet det på dig. :D

    SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon