29 november 2011

Anonym?!

Jeg ved ikke hvorfor, at det altid er de anonyme, der kommer med negative kommentar. Det er det ihvertfald ved mig. Jeg bliver rigtig sur, og irriteret. Jeg kan ikke forstå, at folk ikke kan stå frem, når de skal skrive noget negativt. Der er forskel på en rigtig negativ kommentar, og at komme med konstruktiv kritik. Argh, hvor jeg er dog bare gal!!!!! Hvis folk ikke kan snakke ordenligt, så synes jeg, at de skal holde sig langt væk fra min blog. Nu er der sikker nogle af jer, der syntes, at jeg er "latterlig". Men jeg har skam lov til, at sige min mening! Sådan er jeg bare!

Men så vil jeg også gerne sige, tak til alle jer, der følger min blog. Og skriver kommentar på en ordenlig måde. Det er jer der holder mig igang! 


- et kæmpe knus fra mig til jer!

3 kommentarer:

 1. Forstår dig fuldt ud! Men ellers må du jo gøre sådan så det kun er folk med google konto der kan kommentere, andet er der ikke at gøre :-)

  Rigtig fin blog, følger dig nu. Kig gerne forbi min blog :-)

  // Universbys.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå dig. Det er så træls :( Fik også selv nogle negative kommetarer - og det var sjovt nok anonyme som skrev . Det er latterligt.
  Jeg kan godt lide din blog, og du må skrive lige hvad du vil :=) ..

  SvarSlet
 3. Tusind tak for de søde ord, piger! ♥

  SvarSlet

Blogroll

Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon